Ko poslednji pobednik 47

1. Hahahaha... onda zelenu! Sjutra cu to, nije ni sat tacan, sve nesto ide naopako, kao da odbrojava. A sve sam fino sastavila :)

2. Vidim da u tebi ima optimizma koliko i u svakom pokušaju Pere Kojota da uhvati Pticu Trkačicu (ili iz njegovog ugla Drkačicu) :)))

3. Hehehe... ne predajem se ja tako lako :) Sem toga, on je uhvatio Pticu Dr Trkacicu :) Samo mu okolnosti u datom momentu nisu isle na ruku... ovaj... nogu :D

4. Baš zato što ga je toliko jebala, meni su neverovatno gotivne one aplikacije na majicama, gde je on guzi iz sve snage sa zadovolj(e)nom facom :)

5. Hahaha... volim ga i ja. On i ptica i silvester i tviti... toga sam mogla na tone da gledam :)

6. Uuuu, bre, kakv sam ja indijanac, ne znam više gde ti šta pišem... malo falilo da ovde počnem da ti odgovaram na PVT :)))

7. Hahahaha :D Evo necu vise, da te zbunjujem, obecavam! :D

8. Ne bre, nije do tebe... opet mašiš poentu... ovo što sam napisao više ja onako, kao sam sa sobom :)

9. ako dozvollite,ja cu da se ubacim bas ovde

10. Ko sme to da ne dozvoli?

11. Sve je dozvoljeno. :)

12. Poslednja (s Vašim dopuštenjem) :))

13. O, samo izvolite, osjecajte se kao kod kuce :))

14. poslednjiiiiiiiiiiii

15. zdrafo njiiiiii :D

16. njjjiiiii,drugarice Merci :))))

17. Ej,stigli ljudiiii!!!! Cmok,cmok!!! :)))

18. :* I, sta ima novo? Jesam li sta vazno propustila? :D

19. Ne znam,sad sam i ja prijehala ;)
    Kako stvaralački posao? :))

20. Ide, ide... ne zalim se :) Evo ogranicavam sebi internet da bih uradila stagod korisno :))) Zadovoljna sam :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.