Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hahahaha... onda zelenu! Sjutra cu to, nije ni sat tacan, sve nesto ide naopako, kao da odbrojava. A sve sam fino sastavila :)
Vidim da u tebi ima optimizma koliko i u svakom pokušaju Pere Kojota da uhvati Pticu Trkačicu (ili iz njegovog ugla Drkačicu) :)))
Hehehe... ne predajem se ja tako lako :) Sem toga, on je uhvatio Pticu Dr Trkacicu :) Samo mu okolnosti u datom momentu nisu isle na ruku... ovaj... nogu :D
Baš zato što ga je toliko jebala, meni su neverovatno gotivne one aplikacije na majicama, gde je on guzi iz sve snage sa zadovolj(e)nom facom :)
Hahaha... volim ga i ja. On i ptica i silvester i tviti... toga sam mogla na tone da gledam :)
Uuuu, bre, kakv sam ja indijanac, ne znam više gde ti šta pišem... malo falilo da ovde počnem da ti odgovaram na PVT :)))
Hahahaha :D Evo necu vise, da te zbunjujem, obecavam! :D
Ne bre, nije do tebe... opet mašiš poentu... ovo što sam napisao više ja onako, kao sam sa sobom :)
ako dozvollite,ja cu da se ubacim bas ovde
Ko sme to da ne dozvoli?
Sve je dozvoljeno. :)
Poslednja (s Vašim dopuštenjem) :))
O, samo izvolite, osjecajte se kao kod kuce :))
poslednjiiiiiiiiiiii
zdrafo njiiiiii :D
njjjiiiii,drugarice Merci :))))
Ej,stigli ljudiiii!!!! Cmok,cmok!!! :)))
:* I, sta ima novo? Jesam li sta vazno propustila? :D
Ne znam,sad sam i ja prijehala ;)
Kako stvaralački posao? :))
Ide, ide... ne zalim se :) Evo ogranicavam sebi internet da bih uradila stagod korisno :))) Zadovoljna sam :D