Ko poslednji pobednik 47

1. Pa evo već je prošlo desetak dana,a ja sam po ceo dan smoren,nisam se ni jednom nasmejao od tada...

2. Ja u prvom osnovne slučajno razbio sliku druga Tileta i bio KAŽNJEN!!! Zvali mi tatu u školu...Trauma!;-)

3. Brain-aman,gledaj lepe cure,čoveče!
    Nidžo-zato si zbog osećanja krivice,postao vojno lice? :))

4. Ја морам да се похвалим да радим на једном пројекту који ће дефинитивно да промијени историју човјечанства. Значи, ово ће да буде револуција на нивоу проналаска точка! :)

5. Ma imam ja lepu curu,al jebiga,muzika je život...

6. Ne , postao sam vojno lice jer su mi "idola" i najboljeg druga iz mladosti ubili u Sarajevu...A zbog te razbijene slike mi nekako bili draži četnici...;-)

7. merci
    pre 5 minuta

Ја морам да се похвалим да радим на једном пројекту који ће дефинитивно да промијени историју човјечанства. Значи, ово ће да буде револуција на нивоу проналаска точка! :)

Надам се да нема никакаве везе са твојим тренутним аватаром :)))

8. Merci,čestitam! :))
    Brain,dobro si rekao-muzika je ŽIVOT,a ne očajanje.
    Nidžo,kad god pomislim na te godine,ježim se-kao i svako! Pojeo nam Tito detinjstvo! :))

9. Sad vas pozdravljam,idem na spavku. Laku noć svima :)

10. A sta merci? Sta?? Necu da ukradem ideju, lenja sam, samo me zanima!!! :D

11. Надам се да нема никакаве везе са твојим тренутним аватаром :)))

Не Пеђа, не ради се о аватару. Наиме ради се о томе да сам одлучила да усрећим човјечанство својим постојањем, тако што ћу по други пут да откријем њено величанство ТОПЛУ ВОДУ! Јел да да је генијална идеја? :))

12. Лаку ноћ Гого :)

Мерци, знао сам ја да у теби чучи геније... нисам знао само кад ће да се придигне :)))

13. pa ti si ribo opasna! jel to u Cernu radis na toj toploj vodi? sto posto... :D

14. Ха! Сад сам оно пуна себе и поносна! Али псттт... Не смијем овако јавно о томе, украшће ми неко идеју :) Лаку ноћ Гого и добро вече Трлтрл :)))

15. Што ми позната ова жена на клипу :)

16. Eto... sad kad sam vam otkrila identitet, nemojte da širite mlogo!

17. Хахахаха... Ово све остаје међу нама! (Може аутограм? Да се мијењамо? :)

18. Možete obe da mi date autogram, nisam znao do sada da sa vama imam čast :)

19. Jel ti poznat ovaj avatr Predraže?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.