Ko poslednji pobednik 47

1. Pa evo već je prošlo desetak dana,a ja sam po ceo dan smoren,nisam se ni jednom nasmejao od tada...

2. Ja u prvom osnovne slučajno razbio sliku druga Tileta i bio KAŽNJEN!!! Zvali mi tatu u školu...Trauma!;-)

3. Brain-aman,gledaj lepe cure,čoveče!
    Nidžo-zato si zbog osećanja krivice,postao vojno lice? :))

4. Ја морам да се похвалим да радим на једном пројекту који ће дефинитивно да промијени историју човјечанства. Значи, ово ће да буде револуција на нивоу проналаска точка! :)

5. Ma imam ja lepu curu,al jebiga,muzika je život...

6. Ne , postao sam vojno lice jer su mi "idola" i najboljeg druga iz mladosti ubili u Sarajevu...A zbog te razbijene slike mi nekako bili draži četnici...;-)

7. merci
    pre 5 minuta

Ја морам да се похвалим да радим на једном пројекту који ће дефинитивно да промијени историју човјечанства. Значи, ово ће да буде револуција на нивоу проналаска точка! :)

Надам се да нема никакаве везе са твојим тренутним аватаром :)))

8. Merci,čestitam! :))
    Brain,dobro si rekao-muzika je ŽIVOT,a ne očajanje.
    Nidžo,kad god pomislim na te godine,ježim se-kao i svako! Pojeo nam Tito detinjstvo! :))

9. Sad vas pozdravljam,idem na spavku. Laku noć svima :)

10. A sta merci? Sta?? Necu da ukradem ideju, lenja sam, samo me zanima!!! :D

11. Надам се да нема никакаве везе са твојим тренутним аватаром :)))

Не Пеђа, не ради се о аватару. Наиме ради се о томе да сам одлучила да усрећим човјечанство својим постојањем, тако што ћу по други пут да откријем њено величанство ТОПЛУ ВОДУ! Јел да да је генијална идеја? :))

12. Лаку ноћ Гого :)

Мерци, знао сам ја да у теби чучи геније... нисам знао само кад ће да се придигне :)))

13. pa ti si ribo opasna! jel to u Cernu radis na toj toploj vodi? sto posto... :D

14. Ха! Сад сам оно пуна себе и поносна! Али псттт... Не смијем овако јавно о томе, украшће ми неко идеју :) Лаку ноћ Гого и добро вече Трлтрл :)))

15. Што ми позната ова жена на клипу :)

16. Eto... sad kad sam vam otkrila identitet, nemojte da širite mlogo!

17. Хахахаха... Ово све остаје међу нама! (Може аутограм? Да се мијењамо? :)

18. Možete obe da mi date autogram, nisam znao do sada da sa vama imam čast :)

19. Jel ti poznat ovaj avatr Predraže?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.