Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ma možemo i da se slikamo! :D
Al da mi potpišete sliku, neći "na suvo" :)
Хахахаха... Организоваћемо неку размјену аутограма, јер се испоставило да смо све геније до генија. Негдје код неке чесме, као ови што дилују сличице. :)
Predraže ne reče mi jel ti poznat moj avatr!?
Hahahahahahahahahaha, koji si ti ludak, majko moja, ne verujem :))))))))
haha, IMAMO MENJAŽU daklem :D :D
ja evo mogu da ponudim i crveni karmin da namažem, da izvolim poljubiti salvetu sa autogramom. toliko mogu da učinim.
Samo izvoli, trltrl :)
Ок, толико се и ја могу жртвовати (авај мени... јел мора црвени?) :)
A sad vrhunac večeri!!!!
Novo ime za par minuta...;-)
Хахахаха.... Чекај, како ти мислиш сад да се потписујеш? Нико ми неће признати аутограм од ''Предражињо личим на''!
Ja delim autograme umesto njega...Kopija...
PredražinjA ličim na valjda majku mu! U padežu da stavimo, el smo rečnik il nismo! :D
Stavio Predražinjo ličim na tebe. ali nije sve prihvatio...
Стави Придржињо, мислим да је то слободно :) :треп треп:
Pridražinjo mi lepše...Ima da me banuju zbog drugog...;-)
Моли се аутор чије су име и част угрожени да се јави и да да изјаву поводом овог неочекиваног инцидента! :)
Šta mi radi ovaj ex-Nikola, ne verujem :)
Čovek da mu vidi spisak prethodnih nikova, da pomisli da mi je obožavalac :)))
Svemu jednom dođe kraj...