Prijava
 1.    

  Fejlovati

  Doživeti neuspeh. Ali onako sočno, da te prosto bude blam da pričaš o tome. Ako kažemo za drugu osobu da je fejlovala, to znači da je doživela neuspeh, ali se prema istom odnosimo sa dozom sprdnje.

  - 'Oćeš da čuješ vic?
  - Ae.
  - Bio čovek. I bio mnogo gladan. I ode u kafanu da jede i pita konobara šta može odma' da dobije, a konobar mu kaže punjenu pljeskavicu i papriku. I ovaj naruči papriku i konobar mu donese. I ovaj počne da jede i nađe dlaku i prvi put iskulira. Naiđe na drugu dlaku i pozove konobara i kaže konobaru 'Aman, ovo puno dlaka', a konobar mu kaže 'To naš kuvar nema jednu ruku, pa paprike oblikuje na grudima''... U stvari ne, izvini, bilo je da se naruči pljeskavica i punjene paprike i ovaj naruči pljesku, pa mu konobar kaže ovo za dlake, a on kaže konobaru 'U, dobro da nisam naručio punjenu pljeskavicu'. U stvari NE! Punjenu papriku!
  - Brate... Znaš da si fejlovao? Znaš. Da ti ne govorim ja.
  ===================================
  - Brate, šta ima?
  - Ništa, batice... Bila mi riba sinoć.
  - Ajde?
  - Da. Kupio sam ćaletu i čika Šonetu karte za pozorište da bi izašli malo iz stana da bi ova moja mogla da dođe, a da je ne prepadne čika Šone.
  - Bio seks?
  - Ne. A sve sam lepo primpremio. I sobu sam sredio, i poslušao sam te da se napirlitkam, izdepiliram... I fora, došla ona, krene da se zahuktava i u jednom momentu već kad sam video koliko je sati, tj. da je hoćna, te da nema više ni kapija ni vrata...
  - Šta je bilo?
  - Ništa, fejlovao sam. Nije čak bila ni polutka.
  - Trema, brate. Biće bolje sledeći put.