Prijava

u svakom slucaju bolje iz svajcarske,nego nase lige

Rodic nije nivo stojkovica. Mozda je atletski bolji ali stojkovic je ono sto se kaze skolovan bek. Ne znam koliko pratite polozaj igraca na terenu, ja sam malo bolestan u vezi toga. Doduse i bolje se vidi uzivo kad je snimak ne vide se bekovi cesto u kadru ali i pored toga sto savrseno stoji na terenu stize i da se ponovi desetak puta u napadu sto znaci da je pio kerozina. Centarsut na mestu, sut smo videli onomad ko je gledao zvezdu.

Rodic je mozda samo jaci u duelu od rodica ali je tuzna istina da igrac koji nije stasao u blizancima tesko moze da bude na nivou onoga ko jeste osim ako nije na suv kvalitet.

da su ista vredeli ne bi dosli da ih mozda na kraju sezone zvezda plati 20 posto od ugovorene sume.svaki povratinik zna malo vise od ovih panjeva sto citav zivot riljaju protiv jagodine i to i pokaze i opet ode preko i tamo se opet raspadne.

Rodic je mozda samo jaci u duelu od rodica

Ovaj Rodić je toliko fantastičan fudbaler da je uspeo da bude bolji sam od sebe u duelu. Čak Noris Superlige.

Haha jebem ti konja

Budimo selektori. Napravite vi svojih startnih 11 ovde, uz formaciju, pa da se neargumentovano merimo i neosnovano prozivamo.

http://lineupbuilder.com/new.php

Ja recimo želim naše barem jednom u životu da vidim u ovom sastavu:

http://lineupbuilder.com/new.php?sk=f8sy8

Makar u narednih godinu dana, posle Kolarovu može šut karta zbog nekog od ovih iz Zvezdane (možda pre Stojković, mlađi je).

Kako ste neozbiljni ;(

EDIT: Pošto ni kod Remea ni kod Romanije (kod njega par njih) nemaju svi pravo igranja za selekciju Srbije, jelte XD

A jes, Rašković crnogorac, zaboravih.

Repstacja sastavljena od strane eminentnih sportskih novinara (odgonetnuti ko se krije iza koje tajanstvene pozicije).

http://i.imgur.com/agYqPIL.png

Inače da budem ozbiljan sad, ta kao neka 3-4-3 ili 3-6-1 Muslinova:

Rajković / neko deseti samo da nije više Stojković

Halfovi: Spajić - Nastasić - Veljković/Kosanović/(ne znam Jovanović iz Bordoa kakav je sad)

Bočni: Stojković/Gajić - Obradović/Antonov

Zadnji vezni/centralni vezni: Matić - Milinković Savić / (Milivojević)

Ofanzivni vezni: Ljajić / Tadić (možda i još neko, jebo majku ne mora sa 2 zadnja vezna stalno da se igra, isturi napred jednog Musline)

Krila: Tadić - Živković/(Kostić)

Spic: Mitar (mada mi je interesantno bilo u par navrata prošle sezone mi se čini da je Sergej igrao lažnu devetku u Laciju i čini mi se da je dobro funkcionisalo).

Kako se pomeraju ove tackice bre

ALT+F4 i onda si u modu gde možeš slobodno da ih pomeraš.

Inace pisam vam se u formacije sa jednim spicem, moja je bez krila znaci dva spica i tadic trekvaterista(vidi pod toti ili del pjero). Krila nam za kurac ne trebaju ionako su bambusi, znaci;
Na golu mustafa(brani vrh u repstaciji iako ga ne volem)
Stoperi sa leva na desno: nastasic, milunovic, vukovic
Vingbekovi sa akcentom na napad: obradovic i basta
Centralni vezni: matic i sergej(moze milivojevic al onda smo mnogo defanzivniji a ja sam jup hajnkens)
Plejmejker sa svom slobodom kretanja, akcenat na trazenje praznog prostora izmedju veznih i odbrambenih, okrenut licem ka golu: tadic magija
Spic glavonja sa ledjima ka golu, drzi igrace na ledjima, trazi dupli pas sa plejmejkerom, spusta glavom visoke lopte: mitar
Drugi spic, brz, borben, trazi loptu u prostor, miran u zavrsnici: prijovic/pavlovic ili cak ljajic/sulejmani pa da mogu da izvlace stopere da mitar/tadic zabadaju u 16 ili da ulecu oni kad mitar veze stopere
Edit: bocni igraci totalno ofanzivni na protivnickoj polovini osim ako ne igramo protiv bejla onda na bejla flaster a drugi mora da se ponovi bar 10 puta do njihovog kornera i strika nazad, ako ne pretrce po 12km ko da nisu ni igrali. Poenta je da cak i ne izlaze na njina krila nego cuvaju njije vezne da ne utrce pred 16. Stoper ne sme da ispadne 1na1 ako ispadne tu je vezni da bude odmah iza. Ako bude centarsut imamo jos dva stopera unutra i stoperi MORAJU DA stoje izmedju peterca i penala i da ne idu obojica na prvu stativu ko ovnovi. Ako primimo gol iz peterca golmana obesiti za jaja na precku do kraja utakmice i nadamo se da ga napucaju sto vise puta

Nemam altf4 na fonu sam

ljajica treba poslati na psihijatrijsku analizu.da se ne istripuje opet nesto.dobija napad,pa da opet nesto ne sere.
dobar igrac,samo sto ima teskih bagova u glavi.
mogu da se kladim da je muslin zvao maksimovica samo zato sto je procitao da je otisao u valensiju.slucajno muslin guglao i video da je u valensiji.aj kao da mi ne seru za ovog.ipak igra u valensiji.ne sporim da je dobar igrac,nego je muslin dileja.

Rajković u 11 utakmica ove sezone primio ukupno 2 gola. Što on ne brani za reprezentaciju, zbog one jedne loše utakmice protiv Irske?

da imamo bufona,stojkovic bi branio.nekom sisa kurac,jedino objasnjenje.i to jako dobro radi.
gmazina se vratila u partizan jer jedino moze ovde da brani.u bugarskoj drugoj ligi ne bi branio.

Nemoj tako rekao vazura da mu notingem nudio duplo vise para, a da ovaj nije hteo, jer voli partizan. I oprostice mu dugove kad bude odlazio