Prijava

Adem Ljajić je rekao da ne treba tugovati posle poraza.

"Tvrda utakmica, igrali smo dobro, a oni su iz dve šanse dali dva gola na neke naše greške

kill me pls

kada postanem mod, banovaću za širenje defetizma

"Nije strašno izgubiti, strašno je izgubiti!"

-Prosečan reprezentativac Srbije u fudbalu.

Danas svi igraju fudbal.

Osim nas.

ovako zalosno igramo godinama.jedina razlika je sto ce se krstaja na silu truditi da bude drugaciji.sve ce to da se pretvori u kurac.

Neka, neka i treba da nas jebu i to kurcem po sred bulje. Ko nas jebe kad se pravimo pametni i smenjujemo sleektora koji je odveo reprezentaciju na SP. Sve je ok što je trebalo da igra ovaj ili onaj igrač, ali ako je Muslin ostvario cilj i plasirao se na Mondijal, onda ga pusti da radi, a ne da praviš sranja i razbijaš atmosferu. I onda to ne bude dovoljno, nego daj i da smenimo kapitena tri meseca pre takmičenja. Gluperde.

ukoliko ispusimo od nigerije, ne bi me cudilo da se potrazi novi selektor.nesto tipa ilija stolica.
a mozda i troclana komisija.kokeza,djoric i lalatovic

Samo Kosan ili Pižon.

je l' igra KOROMAN?

Plus izgleda i golmana koji je izneo kvalifikacije i ima dobru sezonu menjamo

Pa neki dan se na ovoj temi kukalo što brani matori Stojković a ne onaj bilbord od momka pa zaboga on brani protiv Reala i Barselone. Nadam se da ga je samo isprobavao Đomla malo a da će Mustafa još ovo svetsko da odradi.

sta je sjebao dmitrovic?

Možda je kod penala mogao bolje ali nebitno ne iskusan je dečko a ne ide nikako golman da ti se kali na svetskom prvenstvu plus i stojković uz jedan od najzaslužnijih za plasman tako da je jajarski još ove tri tekme da mu oduzmemo a posle sp neko mlađi. Jel beše Svilar debitovao onda u Aziji za nas?

nije.kazu da su neke poteskoce nastale.u prevodu odjebo nas je novi kepke

Свака част Дмитровићу што се у Шпанији изборио за стартну позицију, јер се код нас смуцао по Земунима разним. И то је за поштовање. Али ово првенство једноставно мора Стојке да брани и онда у новим квалификацијама нек се кољу Рајковић и Дмитровић, па ће се ту показати ко је од њих двојице бољи. Глупо је сада мјењати Стојкета који какав год да је - има муда, а то је нешто што ће нам бити потребно, јер смо против Марока показали колико смо безмуди.

Golman je najmanji problem, odbrana nam u formaciji 4-4-2 ima 140 godina.

Ма није ни то проблем. Проблем је што играли ми са два или са три штопера увек је један од њих Максимовић или Јагош. А они увек киксну. Максимовићев списак кискева је подужи, он не сме да буде у 23 за Русију, а камоли у стартној постави. Родић као замена за Коларова, а не малокрвни Обрадовић и Савић уместо Максимовића. За Стојковића се слажем да је сад глупо мењати га.

italijani jebu kevu u kontrama,a nama je taktika dati radonjicu da je on izgubi pa da im napravi kontru.gledam od drugog.postoji sansa da nas usere neki njegov prolaz.

Au kakva ogavnost dresovi Nigerije.

Bolji bili umbrovi naši od ovih puminih.