Prijava

Foto video: sin vučića i teodor von burg resili poenkareovu teoremu uz sok od tresnje domaci e to bi trebalo da bude alarm svima a ne ovo

Ne znam za vodjenje čega ga sprema

Za vođenje svog zivota prvenstveno. Jer druženje s takvim likovima te uči kako da pod a)adekvatno odgovoriš na ekstremni stres b)kako da ne budes pička c)masu korisnih veština tipa baratanje nožem pistoljem, tuča itd

Pa s kim su se družili sinovi kraljeva/šoguna nego li sa vitezovima/samurajima koji su bili ništa drugo nego švaleraške krvoločne secikese.

Kao prvo skloni tu pedercinu sa avatara

Muslin oteran iz reprezentacije zbogradi SMS-a

SMS nula golova i asistencija

Necemo proci grupu

Pametna odluka saveza

https://youtu.be/5DSZtHO7NEw

Haha pa majku vam jebem vi igrate nozni tenis. Tako se pripremamo za brazil. Debili mrtvi

Ahh druze, tesko da ja jedan mogu da uticem na utakmice koje igraju ljudi koji vrede milijarde svi skupa, na stadionima sto vrede milijarde, sto gleda milijardu ljudi, sto ceka milijardu tiketa, ali svakako pozitivno raspolozenje i vera u pobedu je uvek prisutna :)

Hahah pa to, al kakav crni vortex pa lol

Mitrevic kaze da je ubedjen da dobivamo

Evo I vidoviti merkat je odabrao nas, ma nema oseca zivotinja stas ti tu.

Brži su Brazilci, trče, napuniće nas ko sarmu

Siluju tu foru za životinjama

jel taj merkat stoka sitnog zuba?

mozda neko jos i prati.ugurasmo 2 gola jer je mitrovic odigrao kao sto je nekada adriano bio u nekom pesu.kako primi loptu,tako mu ne mozes nista.jebo im kevu.inace smo vece smece nego u prethodnom periodu.primimo gol iz kornera po zemlji na prvu stativu.milion gresaka pride.

Mislim da sam provalio koji je plan. Ispasti iz lige C. Ne kvalifikovati se za EP 2020. U sledećem ciklusu u ligi D se pošteno porvati sa Luksemburgom. Kvalifikovati se na EP 2024 preko lige D.

Ima smisla svega mi.

Trenutno su prvi u svojoj grupi, placa Pacoli redovno gdje treba i koliko treba.

E bila ona tema, sad cu da yeah nadjem.

kosoVO ce da nas oljushti ko moja baba Zheljana papriku.