Prijava

hahah u studiju SK1 gosti Saša Popović i Ivan Ivanović bacaju analize neke tu posle meča lol

Pa ovi i jesu pre za zvezde granda nego za reprezentaciju ne vidim ništa sporno a igra nam je smešna tako da je i pozivanje ivanovića opravdano

Pa pazi, bolje analiza laika sa kol'ko tol'ko prirodnim ponašanjem, nego analize ispranih kvazistručnjaka sa harizmom Vojislava Koštunice.

Imao sam opušeni vajb slušanja random teča o tekmi, kao na nekoj gajbi. A ne da mi dođe neki Okuka i tu se muči nešto sa 4-1-4-1 analizom, koristeći fraze "pokazati karakter" "pa sigurno" "dečje bolesti"

Blagi osvrt na igru naše repke: ovo je sramno.

Jel ima neko snimak tog razgovora iz studija?

нема све само хајлајтс
https://bit.ly/2UZL1HS

igra je bila nabij napred,a u odbrani svi u klizeci,pa sta bog da.
u svakom slucaju nam vise lezi nego da nesto kombinujemo.radonjic beskorisniji od rukavine,lukica i bogosavca zajedno.

sreca pa se ronaldo sjebao onako rano. jeste li skontali krstajicev kez poslije ronaldove povrede?

krstajic utakmice posmatra kao i mi ostala raja.menjao bi on tu nesto,al ne moze.jedina njegova prednost ili mana u odnosu na nas je to sto sedi na klupi i moze malo da proseta zamilsjeno oko aut linije.

krstajic vodi repku da bi imao besplatne karte

Најјача прича коју сам чуо у вези репке и тога ко одређује који ће играчи заправо играти, а знајући стање код нас могла би бити 100% тачна, је са првенства у Француској 98., када је тадашњи селектор пре једне од текми ушао у свлачионицу и раширивши руке рекао:"Момци, шта да вам кажем?", а неко од ових старијих играча, да ли Пикси или већ ко му одговорио у фазону:"Па ништа, реци нам бар ко почиње текму"

To SP ne bilo najtragičnije glede kupovine mesta u reprezentaciji, kumovskih veza i organizaciji generalno.

Dobar ortak mi je trener golmana repstacije i postoje intervencije "odozgo", ali ne ni toliko puno. Istina je da je Krstaja još veća neznalica nego što mislimo, zaključih.

A jbg Agilni, baš će trener golmana da ti kaže " E jeste Agilni, ovaj i ovaj su pozvani jer je naredio Vučić, ova dvojica jer su platili menadžeri i ovaj je pozvan jer mafija pere pare.

jebemilga sada. licno mislim da smo 98e imali najbolji tim.nismo mogli opet da prismrdimo jacima,ali su bili bolji nego svi naredni.ne znam,mozda zbog heroja detinjstva koji su tada igrali nisam objektivan.

bosanski lobi sjeba i reprezentaciju

Koji kurton ovaj Tilmo svaki put kad nešto ovako napišem, on je u fazonu "ma kako da ne". Smarč.

Oće brate, kazaće mi jer mi je najbolji drug čitav život, al' naravno da neću napisati tebi ovde šta mi je sve rekao, suština posta je da je Krstajić još veća neznalica nego što odaje utisak.

sjajno.samo cekam da prestane da nas sere,pa da nas ukrajine izjebe sa nekih 5:1