Prijava

A dobro, to je tek prvi set ;^)

Hahah ali ti bivši igrači treneri to mi je hitčina

na stranu to sto su nam jebali kevu i sto nasi nisu mogli ni da prdnu od ovih.
mene je odusevio randjelovic.ne znam ko je lik.vidim da je iz olimpijakosa i igra za radnicki nis.
lik mi je legendaran jer je svaku loptu pokusao da sutne ka golu i svaki put je bio izblokiran.ali to izblokiran tipa kao da nemac uklizava ili ide ka njemu u usporenom snimku,a ovaj u realnom vremenu(valjda se tako kaze).vidi se iz aviona da ide da te izblokira i da nema sanse da ce to da prodje.ovaj uporan.posle jos napravi neku nadrkanu facu.ja ginem,a niko mi ne pomaze na terenu.

Pa fora je što oni oće i da su fudbaleri, ali da se ne muče previše na treningu, da noćni život ne pati zbog sporta i da budu preduzetnici u obliku vlasnika kafića koji obavezno kao deo enterijera ima akvarijum. To su naši fudbaleri.

realno,to sto si napisao bi svako zeleo.jedino je za kafic opciono.

Pogledao sam celu utakmicu. Imao sam nekih drugih obaveza, pa mi je ovo mučenje bilo dobrodošlo da odlažem posao koliko god mogu (čisto da vam se opravdam zašto sam to radio sebi, jer bolje loš fubal, nego bilo kakav rad).

Prva četiri gola su početničke greške za koje treneri u nižim ligama šamaraju. Ej, dribling/mlak pas kroz sredinu na 30-40m od svog gola. JEBOTE, ja znam da tu ne smem gubiti loptu, grunuo bih je bilo gde, samo ne u noge protivniku. Račić & Babić - ne pamtim kad sam gledao gore igrače, možda su dobri za fudbalicu u balonu, ali tamo gde protivnik trči izgledaju kao da se bave nekim drugim sportom. Milenković daleko još uvek od ozbiljnog igrača, dobar samo "u vazduhu". Pantić beskoristan napred, još više u odbrani. Lukić pravi A reprezentativac (KAKO?), a Živković posle dugo vremena je uspeo da ne bude izblokiran pri šutu i postigne gol. Bogosavac se trudi, ali je limitiran fizički na Jelen Superligu, možda s iskustvom postane dovoljno dobar za neki SPAL da ulazi s klupe dok se bore za opstanak i to mu je neki maksimum uz najveći optimizam.

Radonjić mi je još i korektan bio, iako je generalno drvo, jer je "probijao" po krilu što i treba da radi, još samo kad bi umeo da centrira. Jović se nije video i okej, nije tu sredina odrađivala posao, ali generalno mislim da bi mogao više da učestvuje u igri, da trči, izvlači igrače, otkriva se. Jasno mi je da su golovi njegov posao, ali ako vidiš da nema leba od čekanja "dobre lopte" i prilike za gol, radi makar nešto jbt. Tako je igrao i u Ajntrahtu krajem sezone kad se već "prodao". Postigne gol, a onda postaje igrač manje. Napadač (vrhunski, a ovaj se za takvog izdaje) mora da je pretnja i kad je bez lopte. Gajić statirao, ni ne sećam se šta je radio.

Golman se kao istakao, ali zapravo samo je pokazao dobre reflekse kod lopti koje mu idu blizu (spasio dva gola tako), nije me ni on oduševio, iako ga hvale. Svaki šut van 16 je pola gola, ne mora čak ni biti preterano precizan (četvrti i peti gol, ono se mora braniti).

Uostalom, evo svih golova ovde, ko nije gledao.

https://www.dailymotion.com/video/x7blkso

Što je najgore, mislim da bi sa dva iole krštena veznjaka (Grujić, SMS umesto Račića i Lukića) i bilo kojim igračem umesto onog Babića, ovo bilo duplo bolje. Znači bilo bi 3:2 za Nemce, hehe.

Nemci ko Nemci. Malo su brži, malo tehnički bolji, malo snažniji (vezni i odbrambeni), na to pridodaš 5-6 apsolutnih rupa kod nas i rezultat je realan.

Isti odnos snaga je i kad nam igra A reprezentacija. Duel sa Portugalcima je bio samo sreća slučajnog ranog gola iz nepostojećeg penala, a Ukrajinci su realnost.

Prva četiri gola su početničke greške za koje treneri u nižim ligama šamaraju.

Ili prva dva i četvrti. Treći je kontra beše, al' nebitno. Greške koje su u 90% slučajeva gol za protivnika.

буквално аги, за прва два гола НЕ САМО У ФУДБАЛУ, него у свим колективним спортовима тренери шамарају за ту моронску идеју да ти нешто ту јашеш лопту и онда је онако малокрвно ћушнеш по сред наводно свом играчу а заправо 5 секунди раније се види да лопта иде противнику. на хокеју на леду су тренери уништавали децу за такве потезе, а сигуран сам и у свим другим колективним спортовима са лоптом.

као идем ја фор, полу дриблинг, скапирам да сам сјебао, онда као шмекер сам, ја ћу то ноншалантно да одиграм даље, па ће мој саиграч чак да испадне да не трчи, али нећу избити на страну, јер ја сам ипак преозбиљна играчина могу ја то да изгурам једним ингениозним лаганим пасом кроз среду. ка та строфа.

проблем је кретање без лопте код тог првог гола 18 српских играча стоји иза канцерића и хвата ваздух нема ширења напада по страни у пар момената су се скупљали као говеда на једном дијелу терена и стојали иза играча само да не би дошла лопта до њих

радоњић брз и глуп живковић жешћа нубина ако си висок 157 не значи да си меси јовић већ игра као да је у пензији богосавац има пивски стомак имате двије банке а после 15 мин фудбала дишете на шкрге јебем вам се с мајком

Svaka analiza je više nego izlišna....kad Bogosavac i ekipa igraju za repku. I Đorović trener.

Koga uopšte zabole kurac.

Živković=generalno veoma loš u poslednjih par godina

Radonjić=Kao što pomenuh par puta da l taj dečko ume da radi išta, osim da jurca kao muva bez glave

Bogosavac=Who the fuck is Bogosavac?

Jović=Stvarno kao da je pred penzijom, ovo kao da gledamo Jovića koji je pre 15ak sezona 4 sezone proveo u Real Madridu, a onda igrao po drugim klubovima po evropi i aziji, sad je već negde u 39. godini života vraća se u Srbiju potpisuje za FK Smederevo i čeka da na kraju sezone okači kopačke o klin i dobije mesto nekog funkcionera u CZV.

Milenković=Trudi se momak, ali prečesto umisli da može i ume sve sam u odbrani

Ostale neću komentarisati

tumba nam selektor.
sledeci selektor ce morati otprilike da napadne kosovo kako bi bio dobar kandidat.

Znalo se to odmah kad je odbio da vodi Crnu Goru protiv Kosova (baš sam istog dana to rekao ćaletu, pitajte ga).

Nego da se vratim opet na mladu reprezentaciju, jer to isto važi i za A tim. Najveće poniženje koje sam ikad čuo na račun nečije igre, a ujedno i najtačnija dijagnoza našeg reprezentativnog fudbala je ona izjava trenera Nemačke da ne zna kako da postavi igru protiv Srbije, jer mu nije najjasniji naš stil igre.

Bolje Tumbaković na klupi nego golub na grani!

https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/ljubisa-tumbakovic-spisak-reprezentacije-srbije-portuggal/rcn5008
velike promene.brazil nece bez denija alvesa,a mi necemo bez antonia boga fudbala.ovaj ostali sastav prekopiran od krstaje.koji igrac gore dole.takav ce i fudbal da bude.ako naidjemo na kosovo,tumba odbija da vodi reprezentaciju.jer je srbin.

А јбг, кад и реално неке велике разлике између Рукавине, Гобељића и ћелавог Милетића нема, ужас смо са бековима генерално кад Коларов са 34 године убедљиво одудара квалитативно од свих.... Да смо макар Марушића узели на време да нам игра....

Večeras igramo sa Portugalom, pobeda bi mnogo značila, ali i remi nije toliko loš. Valjda je Tumbaković nešto pametnije složio za razliku od Krstajića. Ljubiša kaže da je na slatkim mukama, nadamo se da je tako i da će odabrati prave igrače.