Prijava

Srbi su sami sebi najveći neprijatelji.
A onaj crnac od 19 godina imao 9 odbrana, to odavno nisam video u statistikama.

dobro bre, odigrali smo nereseno, nije smak sveta

igrali smo lep napadacki fudbal, nismo imali srece, to je fudbal

kako stvari zasad stoje, nece biti mnogo jakih reprezentacija u tom barazu, mada mislim da jos imamo sanse da odemo direktno, nije portugal nepobediv, nikad se ne zna

al svakako bi bila steta da ne odemo na svecko sad kad je piksi kolko-tolko uredio repku da lici na tim

Pa to je najveće sranje od svega, i kad odigramo gospodski i izdominiramo mi opet ne možemo da pobedimo, a jebene portugalce vadi ronaldo s dva gola glavom u nadoknadi. Dodaju se pozadi a vode samo sa 1:0, odma se istrigerujem i setim da su Rusi igrali taj mrtvački fudbal, vrati nazad pa će Ignaševič i braća Berezutski malo da razmenjuju umrtvljujuće paseve, i tako će da prođe 90 minuta. Ne može tako brale, to radi kad bude 2:0 ili više, kad već ne možeš da budeš mašina ko Nemac pa da gaziš do 8:0. Šta ti je taj slovenski pičkica mentalitet i chokerski potencijal, pa to nigde nema ej.

Što je najgore, nisu umrtvljivali igru, a još manje se povukli posle 1:0 (kao ono protiv Luksemburga na početku drugog poluvremena), već su pritiskali i stvarali šanse...
Jebiga, jesu se raspali zadnjih pet minuta, ali ko ne bi osim Švaba posle onako primljenog gola.
Izgleda da nam se vraća polako za onaj nepriznat gol Ronaldu u Beogradu.

Беспотребно ложење или зализани опет баца траку сутра? Искрено, верујем у овај тим али добити Португал кући је превелик залогај. Надам се само да неће играти као пичке, нек крену на све или ништа.

2:0 za Kristinu i Portugal.

Geynaldo daje glavom i iz slobodnjaka. Eventualno penaltik

Nakon onog sramoćenja u avionu nadam se da će ih zgaziti Portugal 4:0.

чекајте ако изгубимо опет као други играмо против некога за одлазак у катар ако сам добро провалио је л може неко да појасни?

Ео проверио сам на флешскору друго место пише нешто промоушн начи идемо у катар сиг((((СИГ))))
а од португалаца цигања губимо највероватније

Да, бараж ће се ваљда састојати од 3 групе са по 4 екипе и само први иду у Катар

Е то то групе те то нисам ни знао

Nisu grupe u klasičnom smislu nego se igra na ispadanje. 12 ekipa podeljenih u 3 'grupe' ili 'staze' od po 4 ekipe, i igraju se polufinala i finala u svakoj od tih grupa, i samo pobednik ide na svetsko. Znači od tih 12 ekipa, samo 3 idu na svetsko. U suštini biće t v r d o.

не знам са ким ћемо играти али србија је свакако по играчима једна од бољих репки у европи и то годинама уназад

od kad došao pixi vraćeni smo u period Antića.

Retko imamo trenere sa kičmom, za piksija cemo tek videti

Srbija je pušač kurčeva u evropi i to godinama unazad, nemamo rezultate na velikim takmičenjima za takve tvrdnje, možda imamo igrače koji igraju vrhunski za svoje klubove, ali u reprezentaciji odavno nemamo neku kvalitetno koncepiranu igru. Doduše naslućuje se napredak pod botinom Pixijem, ali cenim da je to više do loših protivnika nego do naše reprezentacije.

ma dobijamo, a vi hejteri ga duvajte

Piksi je autoritet, mada po primljenoj trećoj dozi vakcine jasno je da je u pitanju mutant autoritet. A mutantima fudbalerima i treba mutant vođa. Stvari su dobro postavljene.

Cica morada,
od portugala će biti goleada!

не знам дал митровић игра сутра ал ако буде играо биће лепо да да гол или два пошто са овим играма де даје голове лухембургу ирској и осталим монголијама од земље не може да игра у репки

Mitrovic je za seoske tekme. Glavni điđan b klase