Prijava

ал небитно такмичење ја чекам да ме уфати грозница свецког

Bila jedna ono kad Mitrović spustio pa zakasnio Lazović ali legla Joviću na odbitak međutim u pravom maniru srpskog Falkaoa narito direkt u golmana sa pet metra. Zategli su norvežani tvrdo, protiv disciplinovane defanzivne ekipe nema kurca, ovi somovi ne umeju da igraju kratku pas igru, ne otkrivaju se vezni igrači, ne dolazi niko po loptu.
Jedno pitanje za mistera sad na konferenciji za štampu: da mi objasni zašto je stavio Živkovića i Radonjića na kontra bokove kad su ušli, levak na desnu stranu a dešnjak na levu? Da li mister zna šta su wingbekovi i da to nisu igrači koji ulaze unutra i šutiraju, pogotovo ne sa ovakvim ostatkom tima i Mitrovićem kao napadačem? Da li mister ima imalo mozga?

ово за контра бокове је фудбал менаџер фора са инструкцијом да секу унутра(cut inside се зове ја мсм) и да могу да шутну у гол то сам радио са луком милуновићем на фм14 у звезди

Od svih repki naših, uvek sam nekako fudbalerima najmanje zamerao. Čak mislim i da su overachieveri (change my mind). Ali ono sto ne prastam je pravljenje mitova, neopravdano loženje i igranje s pola kurca.

Zasad su počeli malo to da rade.

627
ово за контра бокове је фудбал менаџер фора са инструкцијом да секу унутра(cut inside се зове ја мсм)

Kapiram ja koncept inside forward-a tipa Roben, ali to ova dvojica nisu radili danas, ušli su umesto Lazovića i Kostića kojima je poso bio da centriraju, što je i kompatibilno sa sastavom tima. Bukvalno da je stavio Živkovića na levu Radonjića na desnu bilo bi mi jasno, ovo ovde nije nikako. U suštini kad su oni ušli to je bila neka formacija 3-2-5, što nije ni za kurac čak i kad imaš sposobne igrače koji se kreću, a kamoli ovakve mrtve nemotivisane retarde.

Brate nećemo ništa uraditi na sveckom jer smo pizdeci najgori, od mijatove prečke pa na ovamo

Aj da se uozbiljimo, ovo je polu-prijateljska, mi vecito imamo problem s motivacijom u takvim mecevima, i prethodnu ligu nacija smo igrali kao pavlake, a kvalifikacije iskidali.

Grupa je idealna, svedska, slovenija, norveska, svi visoki, jaki, krsni i kolko tolko umeju fudbala. Prilika da se malo raste.

A i statisticki gledano: mi smo srbija. Ako pokidamo ligu nacija- koje su sanse da pokidamo i sp.

ајде бар нису клечали пред почетак текме у знак подршке црнцима хехе

Opet počele magije neke loše pred SP, mitar povredjen, ovog drugog prelepog bukvalno pokusali da ubiju s Di Mariom, biće istraumiran

Jebati

Колико је повређен митре
шта покушали да убију као напали их на улици јел то ма дај ако је то није ништа могао је сиг да их изнабадабада главом

Kreće žreb za EP, mi u drugom šeširu lol

Šta je bre ovo počeli i žrebovi da nas seru u fudbal, ne valja to.

Mađarska Srbija Montenegro Bugarska Litvanija
Pametnom dosta

Vladaće Vučić još bar 5 godina bez jebemti

група кеса лагано 1 или 2 место све остало је неуспех

наравно ако има то друго место не знам јел иде само први на еуро небитно врх табеле је ту

нема везе што је митре повређен хвала што ми је запата одговорио колико дуго
имамо овог трећег лепотана јовића који је дао гол после 2 месеца идемо!

Kako stoje naši?

Grupa nikad lakša. Jedino što moze neke tenzije sa crnom gorom, pa na konto toga oduzimanje bodova, al ovde se mora biti u top 2. Naravno, ako ostane Pixie. Ako ne ostane Pixie, nista od svega