Prijava

Ja koristim sivu verziju Vukajlije i ne mogu nikako na forumima da se snađem gde je zadnji post, tj ne znam iz prve koja tema iz podforuma je bila posećena zadnji put, ništa se ne razlikuje, npr evo ovaj podforum...pa ja ovde ništa ne vidim gde je akcija na kojoj temi.

Crći ćemo bez opcije "po slučajnom izboru". Ako je ne vratiš, odlazim sa sajta i više se nikada, nikada neću vratiti.....

Корлејоне, чему тако заједљив коментар. Мени је та опција много прирасла срцу, па ме само занимало да није грешком избачена. Није да не могу без ње, ал ми стварно дође да се запитам који ћу мој овде кад видим колико има исфрустрираних ликова, нарочито оних са значком. 'Звини ако сам ти повредио осећања.

Ја још не добих одговор о томе да ли ће изчезнути она армија тачкица што ме гони...
Зашто мислим да ме нико не схвата озбиљено... људи стварно кољу за'очи...

Sve OK, osim fonta u primerima: ne treba kurziv, i morala bi masnija slova da budu.

А било би најсупер када би свака боја вукајлије (плава, жута, сива, зелена, трте-мрте) имала и опцију за слова, рецимо ако имам жуту позадину, и убијају ме рецимо ова бела слова за све постове и дефке или имам плаву позадину па ме убијају горе поменута слова да ја лепо имам одабир... ПА кажем: Аха, сада имам плаву Вуку... Шта одмара очи? па са плавом се најлепше слаже светло плава, ех, сада ће да ми сва слова буду светло плава... Или имам жуту Вуку па кажем себи, ех како би било супер да ми слова буду наранђаста... Наравно не јарке боје него тек тек нијансе.... и онда ја то лепо наместим и ето циркуса! Све лепо шарено!
ПС
Надам се да сам био довољно јасан, да не буде забуне ако код ових што не виде тачкице па не контају које су то тачкице и смарају о тачкицама...

Podrzhavam Vokasijevu ideju, i samo, ako bi moglo da se uvede poster dana... Ne morash da vracash poene na postere, ali samo ako bi moglo da bude i poster dana...?

Poster dana... Ne svidja mi se nikako. Ta lista bi bila ravna nekom porno odeoku sajta.

A Vokasijev predlog mi se svidja.

Ne verujem da ću odraditi poster dana. I definicije dana planiram da uskoro stavim u drugi plan.

Vokasijev predlog će biti realizovan jednom prilikom.

lock.