Selektivna pravda?

1. Ne kukajte! Mene je'nom surovi banovo zbog spema u najavi. Mada bilo bi dobro da se pooštre malo mere i za neke omiljene članove.

2. Doteru, čoveče, kako misliš da se ponašamo jednoglasno. Jebote, pa sa rođenim bratom, sestrom dnevno nađeš milion stvari oko kojih se ne slažeš. Ne vidim zašto bi modovi trebalo da budu uvek jedinstveni, samo da bi "smrtnici" živeli u ubeđenju kako su modovi roboti koji za svaki problem imaju isti prilaz. To je totalno nerealno. Ili možda misliš da kad neko postavi pitanje na temi, treba da zasedamo, imamo tročasovnu raspravu i onda donesemo zajedničko saopštenje?

3. Дакле,сума сумарум:аутори,чувајте се,јер никад не знате када ћете и из ког разлога доспети на модераторову листу за одстрел.
    :саркастичан смех у позадини:
    Ајд сад озбиљно:
    Људи,зашто се уопште цимате око ,,правде''? И сами знате да је правда недостижан идеал,а овамо јурите ветрењаче.

4. Black Hole
    pre 2 minuta

Doteru, čoveče, kako misliš da se ponašamo jednoglasno. Jebote, pa sa rođenim bratom, sestrom dnevno nađeš milion stvari oko kojih se ne slažeš. Ne vidim zašto bi modovi trebalo da budu uvek jedinstveni, samo da bi "smrtnici" živeli u ubeđenju kako su modovi roboti koji za svaki problem imaju isti prilaz. To je totalno nerealno. Ili možda misliš da kad neko postavi pitanje na temi, treba da zasedamo, imamo tročasovnu raspravu i onda donesemo zajedničko saopštenje?

Реално.

5. Opet ste neozbiljni u mp3... Mogli bi bar okvirno sastavit taj pravilnik da se zna ko kad i koliko dobija taj ban ( protiv koga se navodno bunite) pa vas mozda i ne bi smarali ovoliko... (dalje ide ovo blablabla .... )

6. Ovako:

Ja sam bio dva puta banovan na toj temi, ako neka sam.

Postoje ljudi koji tamo jedu govna da izvinete, i niko ih ne banuje. Ako, neka ih. Ja da primetim.

Moderatora ovde ima premalo.

Kad neko pita nešto ljudski i čovečanski na toj govno temi (koj kurac ste je opet otvarali ja ne znam), a taj neko je nov, pa oće čovek kulturan da ispadne i ajd kulturno da pita, niko od vas 13 (slovima: NIKO) neće da odgovori! Da li čekate nekog drugog moda pa on da zasedne i odgovori? Ne znam.

Znam da vi ne treba mnogo da se cimate oko ovoga, pa oko onoga...ali bre ponekad ne umete ili nećete da radite svoj "posao".

BTW, ponekad ste stvarno kolegijalni i meni ste pomagali MNOGO.

Ali brate jednom sam vas 5 dana čekao da mi izmenite jednu definiciju. Stvarno je previše...a to je dva slova da izmenite.

Toliko.

7. Ај пошто видим да је овде журка, да пребацим пост:

Прво, хвала што сте ми преполовили казну, захвалан сам, али у сваком случају морам да поставим питање једном моду, а то је Сурови: "Како бре човече недељу дана за ово зезање?" Па недељу дана дајете оним ликовима што су се пре неки дана клали око СП, онима што напушавају једни друге и ране једни друге фекалијама. Толко ли сам ти Сурови био на вр' курца кад ми даде недељу дана за ово? :)

8. О јебо матер...
    Не мора цела чаршија да зна да се курта и мурта не воле, а притом раде исти посао... Да ли ви мене то јебете у здрав мозак сад и правите будалу од мене.
    ПРОСТ ПРИМЕР ЈЕБАЊА КОРИСНИКА У ЗРДАВ МОЗАК И ЈАВНО НЕСЛАГАЊЕ:
    Сурови - отвори ову тему
    Целт - који је курац отварате
    Блек - лалалалала

Је л' сад мало јасније?

9. Blek, Doter ne priča ovo bez pokrića i bez iskustva. On je BIO moderator dok ti nisi ni znao šta je Vukajlija, tako da tvoje priče da je nemoguće da moderatori budu složni madar da, kada jedan predloži da se otvori neka tema, ne drugi dodje i napiše da je to nebuloza, a treći ne spemuje - teško da imaju neku težinu.

Valjda za toliko imate poštovanja medju sobom, da ako jedan moderator nešto uradi ili predloži članovima, drugi to prihvate kao tako. Inače će sve to delovati jako neozbiljno. Štaviše, smešno.

Za šta služi mod forum ako se vi maltene ništa medjusobno ne dogovorite? Sve se radi u hodu i moderatori jedni drugima skaču u usta.

Kakvo onda poštovanje očekujete od drugih članova, ako se vi medjusobno ne poštujete?

10. @gamby

El ti pričao Doter koliko su/smo onomad bili složni i u harmoniji? Ne lupetaj.

11. Za šta služi mod forum ako se vi maltene ništa medjusobno ne dogovorite?

За оговарање људи. :))

12. За оговарање људи. :))

Vaistinu. :))

13. О јебо матер...
    Не мора цела чаршија да зна да се курта и мурта не воле, а притом раде исти посао

Ko uopšte priča da se modovi ne slažu međusobno. Eto, ja sam sa svima do jaja, Surovom se uvek javim kad ga sretnem na ulici. :) Samo sam rekao da je nemoguće da dva čoveka imaju isti stav po svim pitanjima, a nekmoli 13 ljudi, a pogotovu ako odluku treba da donesu odmah. I ne, nije jasnije, iskreno, i dalje ne vidim poentu svega ovoga.

Blek, Doter ne priča ovo bez pokrića i bez iskustva. On je BIO moderator dok ti nisi ni znao šta je Vukajlija, tako da tvoje priče da je nemoguće da moderatori budu složni madar da, kada jedan predloži da se otvori neka tema, ne drugi dodje i napiše da je to nebuloza, a treći ne spemuje - teško da imaju neku težinu.

Ovo me podseća na onog dedu u Ko to tamo peva koji kaže: "...blabla, dok si ti srao u gaće i jeo pačja govna umesto dudinja". Ne znam šta da ti kažem, smešno mi je. :)

14. Нисам му причао и престаните више са јебеним спемом.

15. Pa verovatno ako on smatra da je nešto ovoliko banalno, glupavo i neznamnijašta ne može da se ispuni, ima za to nekog osnova. I hrčak da kaže tako nešto jednostavno mislim da bi mu poverovao svako ko želi da sasluša.

Mislim, možete da zamlaćujete Mogšu da je nemoguće da se ovo iz mog prethodnoh posta ispuni? Ili možda hoćete da kažete da je nepotrebno?

Na jednoj temi koja je otvorena na predlog moderatora, dodje još tri druga moda koji se postavljaju totalno drugačije. Jedan kaže da je tema glupost (samim tim maltene pljuje u lice moderatoru), drugi mod spemuje apsolutno bespotrebno, dok se dva moda tu i tamo upuštaju u tu spiku za koju je tema predvidjena.

Vidiš Blek, ovde se tvoje i Džimijevo mišljenje razlikuje. Ali to je okej. Nije okej da se toliko razlikuje da prenesenim značenjem jedan mod drugome kaže da mu je predlog idiotski.

Pogotovo što samim tim kao neki autoritet sugeriše članovima da se ne zamlaćuju, da su to gluposti i poziva na ignorisanje teme do zaključavanja.

Znam ja da je ovo sajt rekreativnog karaktera, sve je to zajebancija, ali makar kod moderatora mora biti toliko ozbiljnosti da mogu da se suzdrže od ovakvih stvari.

16. Vidiš Blek, ovde se tvoje i Džimijevo mišljenje razlikuje. Ali to je okej. Nije okej da se toliko razlikuje da prenesenim značenjem jedan mod drugome kaže da mu je predlog idiotski.

gamby, druže, očigledno vidiš nešto što ja ne vidim, ali to je ok, što bi rekao ti.

17. На модфоруму, приликом договора, се одлуке доносе на следећи начин - дође један мод и каже ''Онај (лупам) Трајко вапи за бановањем''. Онда дође још један, евентуално два и кажу ''Слажем се''. Тако се доносе групне одлуке, са два-три модератора, јер, реално, ако треба брзо реаговати, ко ће да се смара и чека осталу десеторицу. :)

А већина одлука се не доноси ни тако ''поротнички'', већ у ''Судија Дред'' фазону - модератор сам одлучи коме ће да цепне бананчину, па се ту приступи разликују.

18. Joj, gamby, stani i pročitaj to što si napisao iznad i probaj da uvidiš nelogičnosti.

Vidiš Blek, ovde se tvoje i Džimijevo mišljenje razlikuje. Ali to je okej. Nije okej da se toliko razlikuje da prenesenim značenjem jedan mod drugome kaže da mu je predlog idiotski.

Ako sam moderator kao i Džimi, recimo, ne moram da se pretvorim u Džimija da bih izbegla sukob mišljenja, kako bi ti bio zadovoljan.

19. Добро, а где сте донели одлуку да јебете чланове на озбиљним темам спемом и офтопиком и колико је вас гласало за то?

20. $Дотер: Некако ми се чини да само ти видиш тај силни спем. :) Ја га нешто не примећујем у толикој мери :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.