Harikiri moderatora

  1. moderatori, kako je ovo doslo na naslovnicu, a da jos nije obrisano
    http://vukajlija.com/chucxk-norris/184321

  2. Добро, де. :) Обрисано.

    Kritikujem glupu i neshvatljivu pojavu za koju su odgovorni kaizen, mozda i neki moderatori - kako da autor sazna na koliko je banovan ako ne pogleda sa duplog naloga, jer ne poznaje druge autore koji bi to pogledali i javili mu?

    kritikujem tebe jer si toliko naivan da ne skontaš da kad si oflajn možeš da vidiš temu na kojoj je ubeleženo na koliko si banovan

    Прајслес!

  3. :] Mislim da se u zivotu nisam krocio na vukajliju oflajn, a kada su me banovali nisam uopste mogao da vidim st se dogadja..

    Jos uvek vas kritikujem zbog sve prisutnijih isecaka iz pan erotike na posterima.

  4. Da primetim samo nešto:
    Niko od nas ne želi da Vukajlija postane sajt gde se pljuju obične osobe bez ikakvog iskustva sa javnom pljuvačinom. Zato apelujem da brišete sve one skrinšotove (uglavnom na postere sa fejsa mislim, i na one slučajeve gde su se ljudi specijalno registrovali ovde da bi molili moderatore da obrišu neki poster gde se baš oni lično nalaze) elem, skrinšotove sa punim imenom i prezimenom osobe. (Mislim brišite one i gde su precrtane, ja imam jedan, nekog Španca zajebavam...). Jer normalno ne želimo da sutra neko odradi poster sa pravim slikama bilo kog člana sajta i onda napiše dole:
    Ti si govno ili slično...

  5. To i radimo Vlatko.

  6. Давно сам чуо за оно "не постоји Србин који не верује да је способан да буде председник или фудбалски селектор".

    Мислим да је све теже наћи регистрованог корисника www.vukajlija.com који не сматра, дубоко у себи, да је способан да буде модератор (и да треба то да буде).

  7. To i radimo Vlatko.

    Onda samo napred.

    Btw promakne vam neki pa odstoji i ceo dan, na to sam mislio kad sam gore ono primetio...

  8. Има још једна изрека на ту тему:
    Парафразирам:,,Штета што сви они који мисле да би урадили нешто велико за државу раде као таксисти.''-неки енглески писац је у питању.

  9. Ja bih više voleo da sam taksista nego eksplozivni svemirski modulator. Ili bar da sam selektor. Ma i predsednik.

  10. Specijalni izaslanik mi je na godišnji odmor, pa ovim putem ulažem odlučuni demarš zbog brisanja definicije koja mi je veoma draga:
    http://vukajlija.com/cak-noris/185209. Nesmotren potez je učinio jedan od ova tri: Crying Knife, Mali prs ili Celt. Pokajte se :)

  11. ja sam se pokajao za njih. vraćena. ubuduće ovakve zahteve piši na adekvatnoj temi za to, a ne ovde. pozdrav.

  12. Zahvaljivanje. Primljeno k' znanju.

  13. Критикујем Корлеонеа зато што није обрисао чист плагијат.

    http://vukajlija.com/forum/teme/11434?strana=4#post_563600

  14. Nemoj da si toliko zavidan. Autor postera nema nikakvu vajdu od pluseva.
    Šta ti sad kopa oči. Sedi bre:)

  15. Зашто скрећеш тему на мене?
    Човек се кити туђом креативношћу, буквално је целу дефку плагирао. Уосталом, стално се прича "јебала вас популарност, само јурите ранк, итд", са чиме се иначе слажем, а ово "нема никакву вајду од плусева" ми се некако не слаже са тим ставом.

  16. Izvinjavam se. Kad uopšte nisam pogledao da to nije brainiac dio već neko drugi. Na njega sam mislio da je zavidan. A za tebe nemam šta da kažem, sem da te posavetujem da ne izigravaš advokata da ne bi ispao grbav ni kriv ni dužan. Ipak postoje stvari koje ti ne vidiš. ;)

  17. Извињење прихваћено. Полу-плагијати, дефиниције на исту фору, плагијати са других сајтова, све то некако могу да разумем, али да неко неће да брише к/п са Вукајлије и то кад му палгирани аутор затражи - е то је већ безобразно. Јеби га, волим да истерујем правду с времена на време. :)
    Али потрудићу да послушам савет и да престанем са мешањем, већ сам се био опекао.

  18. Критикујем Блек Хола зато што је променио ник.

  19. слутила сам да мали прст има добре ноге

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.