Спортски квиз

1. Аха, ево иде:

Стадион Краљ Петар Први је стадион ког фудбалског клуба?

2. Муњо! :Д

Јесте Рад.

3. Ajde ti još jedno, više mi se odgovara, nego da postavljam, ako tebi nije problem, a i nemam neku ideju.

4. Радо, али морам да идем. Лаку ноћ вам желим, иако ја нећу спавати бар до поднева...

5. ugasili smo ga za večeras :D

6. Jesmo, a i kasno je, nema ljudi. Sutra nastavak. :)

7. Које године је Бајер добио назив Неверкузен/Лузеркузен и због чега?

8. Od malena navijam za njih, ali nisam čuo za ovaj nadimak.
    Garantovano je to 2001-2002, kad su izgubili ono finale LŠ od Reala, a tad su i prsli u ligi na kraju ispustili nekih 7 8 bodova prednosti u zadnjih par kola.

Jedne od tih sezona igrali su i finale kupa, vodili 1:0 na poluvremenu protiv Šalkea i onda izgubili 4:1. Verovatno je isto tad....

Ili su imali još gore tragedije?
    Bože, za koga je navijam, Arsenal, Roma i Leverkuzen....sve luzeri....

9. Да. Леверкузен је у питању. Од трипле круне, направише курац од овце. Чини ми се да су им Манчестерови навијачи наденули надимак, јер их ови избацише у полуфиналу ЛШ, па им то дошло као кец на једанес.

10. Da li se nastavlja kviz? :)

11. Pa 'ladno sam tek sada video da ovde ima ovakav kviz! :) Koji sam kreten. Mada sam tek od skoro na forumu...

12. Nastavlja se!!!

Legendarni(barem meni) francuski desni bek za koga više nije bilo mesta u francuskoj reprezentaciji usled pojave Tirama. Između ostalog, branio je boje Marseja i Intera, mada ga svi znamo iz njegove dugogodišnje ere u Valensiji kada je ista igrala i izgubila dva finala lige šampiona 2000 i 2001. Penzionisao se 2002 u Valensiji u 37 ili 38. godini.
    Njegovo ime je? :)

13. Desamp pobogu. :)

14. nije, dal si zdrav? :D dešamp je zadnji vezni.

15. Lizarazu, mater mu.

16. Bio zadnji vezni, sad je, k'o što svi znamo, trener (thank you, Captain Obvious). :) Inače, koristio sam nedozvoljena sredstva pa sam izvalio na koga misliš. Nije mi mnogo poznat, ali sam čuo za lika... :)

17. Блаке Гриффин
    Нема гуглања, али поштен си, тако и треба! :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.