Спортски квиз

1. Погледај горе, мој претходни пост, пошто ми се чини да га ниси видео.

2. kad reče goša, jel nije Dragan Žilić? On je čini mi se branio u Sartidu ono kad su osvojili kup?

3. Izvini Stiven, nisam video, ali nisu ni Mudri, ni Goša. :) Legenda kluba bre, igrao do prošle godine mislim, sada je trener u klubu.

4. Nije ni Žilić, ali dobro si se njega setio. :)

5. a izguglaću ovo, daću tačan odgovor, a onda ću da ti postavim pitanje za FK Morava Vladičin Han ili tako nešto.

6. Daj nemoj da zezaš, ipak je ovo standardni prvoligaš.:)

7. Nemam pojma, matere mi. Ni da lupam više nemam ideje. Mogu random da kombinujem imena pa ubodem nešto :D

Dragan Petrović
    Milan Đorđević
    Branko Marković
    Ljubiša Stanković
    :D

8. Јебига, био сам као клинац на тек пар утакмица и то мало играча што сам знао већином сам позаборављао.

9. Nisu oni. Ajde da ne smaram više Milorad Zečević je u pitanju.

10. То име ми је познато сад кад кажеш, али тешко бих се сам сетио. Постави ново.

11. Neka nastavi neko. Samo bez osvete Boškoviću, ako ti budeš postavljao :)

12. Koje godine je Mulan Putrovič osvajač četrnaestog mesta u disciplini bacanje s ramena?

Tačan odgovor je Dejan Govedarica.

Aj sad nešto normalno :D

13. aj malopre mi pade na pamet:

Koja 4 jugoslovenska kluba se mogu pohvaliti učešćem u polufinalu Kupa UEFA?

14. Раднички Ниш, Звезда, Партизан и... рецимо "Били"?

15. Zaljezničar, Partizan, Ofk Beograd i Dinamo. Sad sam žešće lupio. :)

16. Samo ti se partizan umešao tu gde mu nije mesto.
    Jeste Zvezda, jesu Bili, jeste Radnički (imaš plus kod mene što si njega prvo naveo), a četvrti je... ? :D

17. da, Želja.

Obojica ste rekli partizan. Nemojte tako. Njemu je mesto u ligi šampiona, ne u UEFA kupu :D :D :D

Ok, po nekoj logici trebao bi Stiven da je sledeći, dogovorite se :)

18. Stiven je sledeći. Tako je pošteno. Ja sam samo Želju znao. Ajde Stiven.

19. То ми је поред Пиксија и Чаира једина асоцијација на Раднички, тако да сам знао са сигурношћу, па га метнух првог. :) Претпостављам да је Френк дао тачан 4. клуб. А онда га и обрисао. :) Могу ја, имам спремно питање. То је океј?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.