Samo ti se partizan umešao tu gde mu nije mesto.
Jeste Zvezda, jesu Bili, jeste Radnički (imaš plus kod mene što si njega prvo naveo), a četvrti je... ? :D
То ми је поред Пиксија и Чаира једина асоцијација на Раднички, тако да сам знао са сигурношћу, па га метнух првог. :) Претпостављам да је Френк дао тачан 4. клуб. А онда га и обрисао. :) Могу ја, имам спремно питање. То је океј?
Погледај горе, мој претходни пост, пошто ми се чини да га ниси видео.
kad reče goša, jel nije Dragan Žilić? On je čini mi se branio u Sartidu ono kad su osvojili kup?
Izvini Stiven, nisam video, ali nisu ni Mudri, ni Goša. :) Legenda kluba bre, igrao do prošle godine mislim, sada je trener u klubu.
Nije ni Žilić, ali dobro si se njega setio. :)
a izguglaću ovo, daću tačan odgovor, a onda ću da ti postavim pitanje za FK Morava Vladičin Han ili tako nešto.
Daj nemoj da zezaš, ipak je ovo standardni prvoligaš.:)
Nemam pojma, matere mi. Ni da lupam više nemam ideje. Mogu random da kombinujem imena pa ubodem nešto :D
Dragan Petrović
Milan Đorđević
Branko Marković
Ljubiša Stanković
:D
Јебига, био сам као клинац на тек пар утакмица и то мало играча што сам знао већином сам позаборављао.
Nisu oni. Ajde da ne smaram više Milorad Zečević je u pitanju.
То име ми је познато сад кад кажеш, али тешко бих се сам сетио. Постави ново.
Neka nastavi neko. Samo bez osvete Boškoviću, ako ti budeš postavljao :)
Tačan odgovor je Dejan Govedarica.
Aj sad nešto normalno :D
aj malopre mi pade na pamet:
Koja 4 jugoslovenska kluba se mogu pohvaliti učešćem u polufinalu Kupa UEFA?
Раднички Ниш, Звезда, Партизан и... рецимо "Били"?
Zaljezničar, Partizan, Ofk Beograd i Dinamo. Sad sam žešće lupio. :)
Samo ti se partizan umešao tu gde mu nije mesto.
Jeste Zvezda, jesu Bili, jeste Radnički (imaš plus kod mene što si njega prvo naveo), a četvrti je... ? :D
da, Želja.
Obojica ste rekli partizan. Nemojte tako. Njemu je mesto u ligi šampiona, ne u UEFA kupu :D :D :D
Ok, po nekoj logici trebao bi Stiven da je sledeći, dogovorite se :)
Stiven je sledeći. Tako je pošteno. Ja sam samo Želju znao. Ajde Stiven.
То ми је поред Пиксија и Чаира једина асоцијација на Раднички, тако да сам знао са сигурношћу, па га метнух првог. :) Претпостављам да је Френк дао тачан 4. клуб. А онда га и обрисао. :) Могу ја, имам спремно питање. То је океј?
Naravno, pucaj!