Nisam ja, keve mi! :D Još nisam ni čist belac... :) Evo sad ih nabrajam. Logično, sve crnci, mamu im jebem! :) A lak je bre odgovor, 100%, nego mi je mozak na stend-baju! :D
Brent Beri jebem mu kolje... nekad pocetkom 90-ih je pobjedio.
EDIT: Beri jeste garant, e ne znam da li je prvi, jebat mu mater, a cini mi se da se Brent zove.
Mančester Junajted je 1999. osvojio LŠ pobedom nad Bajernom od 2:1, i to golovima potignutim u 91. i 93. minutu. Ko su bili strelci tih golova za Mančester?
Jok, ima jedan pre njega...
Nisam ja, keve mi! :D Još nisam ni čist belac... :) Evo sad ih nabrajam. Logično, sve crnci, mamu im jebem! :) A lak je bre odgovor, 100%, nego mi je mozak na stend-baju! :D
Jaaaoooo, da nije možda Leri Brd?! :D
Ma kakav Leri, niđe veze :P
:D Nemam pojma, on mi pao na pamet... Jebem ti život, nikako da se setim nekog belca iz ranijeg perioda koji je mogao da pobedi u zakucavanjima... :)
Ja odustajem, pošto pojma nemam ko bi to mogao da bude, ne mogu nikog da se setim.
Džoni, daj razdoblje, deteta ti, ne radi mi mozak ni 5%! Tipa 80-e... :)
Brent Beri jebem mu kolje... nekad pocetkom 90-ih je pobjedio.
EDIT: Beri jeste garant, e ne znam da li je prvi, jebat mu mater, a cini mi se da se Brent zove.
Jeste brent beri
Ajde, hoće li neko da postavlja pitanje?
Postavi ti Frenk... :)
Koji je sportski klub u Engleskoj prvi upotrebio "UNITED" u svom nazivu?
Šefild?
Tako je. Vidim da je ipak bilo lako pitanje. :) Ajde Stormborn, pucaj!
Hmmmmm, aj' ovo: za koga je poslednje igrao Vini Džons pre nego što je postao glumac?
QPR možda?
Jesje, nastavi.
Mančester Junajted je 1999. osvojio LŠ pobedom nad Bajernom od 2:1, i to golovima potignutim u 91. i 93. minutu. Ko su bili strelci tih golova za Mančester?
Solskjer i Šeringem.
Solskjer oba, možda, znam da je 1 dao sigurno. :)