Tačan odgovor. ????????? nastavlja. :)
Koji je tim Murinjo vodio na samom početku karijere? ne kao pomoćni,nego kao glavni trener?
Leirija?
Beira Mar npr.
Leirija je drugi :)
Odvaliću - Maritimo. :)
Gimaraes
и ја ћу да одвалим: Национал?
Jedan od 3 najveća kluba u Portugalu.
Sporting ili Benfika onda?
Jeste,Benfika.
Nisam imao pojma da je vodio tako veliki klub pre Porta, mislio sam da je neki nebitan klub u pitanju.
Stvarno nisam znao za Benfiku. Bio sam ubeđen da je neki osrednji portugalski klub. Frenki, nastavi. :)
Jeste,pa nešto nije htio predsjednik da produži ugovor,pa je otišao u Leiriju,pa u Porto ... Sljedeće pitanje?
Na Svetskom prvenstvu u košarci 2002. Jugoslavija je osvojjila zlato, Argentina srebro, a Nemci bronzu. Koja reprezentacija je izgubila od Nemačke u borbi za bronzanu medalju?
Екипа коју смо ми добили, Нови Зеланд са сјајним Пером Камероном....
американци или нови зеланд. американци, мислим.
Hmmm, Amere smo tukli u četvrtfinalu, znači nisu oni, opet lupam - Španija.
Нови Зеланд.
Novi Zeland je u pitanju. Gesihte, bio si brži, nastavljaš.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Tačan odgovor. ????????? nastavlja. :)
Koji je tim Murinjo vodio na samom početku karijere? ne kao pomoćni,nego kao glavni trener?
Leirija?
Beira Mar npr.
Leirija je drugi :)
Odvaliću - Maritimo. :)
Gimaraes
и ја ћу да одвалим: Национал?
Jedan od 3 najveća kluba u Portugalu.
Sporting ili Benfika onda?
Jeste,Benfika.
Nisam imao pojma da je vodio tako veliki klub pre Porta, mislio sam da je neki nebitan klub u pitanju.
Stvarno nisam znao za Benfiku. Bio sam ubeđen da je neki osrednji portugalski klub. Frenki, nastavi. :)
Jeste,pa nešto nije htio predsjednik da produži ugovor,pa je otišao u Leiriju,pa u Porto ... Sljedeće pitanje?
Na Svetskom prvenstvu u košarci 2002. Jugoslavija je osvojjila zlato, Argentina srebro, a Nemci bronzu. Koja reprezentacija je izgubila od Nemačke u borbi za bronzanu medalju?
Екипа коју смо ми добили, Нови Зеланд са сјајним Пером Камероном....
американци или нови зеланд. американци, мислим.
Hmmm, Amere smo tukli u četvrtfinalu, znači nisu oni, opet lupam - Španija.
Нови Зеланд.
Novi Zeland je u pitanju. Gesihte, bio si brži, nastavljaš.