Спортски квиз

1. Dok je igrao u Majamiju je bio najbolji. Igrao je i za Golden Stejt, Dalas, Denver i Indijanu.

2. Јао, јес' Пеки ме предухитрио....

3. Jeste peki, Tim Hardaway.

4. Тренер Сем Олердајс има један обичај који нема ни један други кренер. Који?

5. Jaaaoooo, jebeš mi mater ako mi ovo negde nisam čuo! Večito žvaće iste žvake? :D

6. Sedi na tribinama ko idiot.

7. Пре утакмице неки ритуал?

8. frank drebin
    Sedi na tribinama ko idiot.

Ахахахаха. Јесте то, али кад седи на трибинама?

9. Седи на трибинама кад му екипа губи?

10. Pa tokom utakmice. Čovek je u principu gledalac. :)

11. Obuje 2 različite čarape pre utakmice? :)

12. frank drebin
    Pa tokom utakmice. Čovek je u principu gledalac. :)

Не. Никад не седи целу утакмицу. :)

13. Možda noć pred utakmicu?

14. У судијској надокнади? На полувремену?

15. Au sad si me zbunio. Jedino ako ne misliš na pauzu, tada ide u svlačionicu sa igračima, inače je tokom tekme na tribinama, umesto na klupi kao svaki drugi trener. ili sam pogrešio?

16. Sedi samo kada je Mars u Veneri, u suprotnom njegova ekipa gubi.

17. На полувремену?

У првом полувремену, ако си то мислио. :)

Договорите се ти и Дребин ко ће да поставља.

18. Znam da non stop telefonira dok je na tribinama, a izgleda kao da priča sa Bog zna kim, o Bog zna čemu, samo ne o dešavanjima na utakmici. :)

19. Па мислио сам у паузи између.... Дребин је заслужио, он је ипак погодио шта ради....

20. Преседи прво на трибинама, па се после спусти доле. Бар је тако радио док је био у Болтону, а њих је најдуже водио. И играо је за њих некада давно.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.