Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
zanimljivo razmišljaš, ali oni nisu rođena braća. Imaju samo istog oca :D
Hmmmm... Ja bio ubeđen da su oni. Mesut Ozil i Sami Kedira. Jedan igra za Tursku... a ne, čekaj, obojica igraju za Nemačku... :D
Obala Slonovače, Kalu Salomon i onaj njegov dal Holandija beše?
Ajde mala pomoć pri guglanju: obojica su golmani :D :D :D
Ja znam dvojicu,jedan za CG,aq drugi za Srbiju :))
E, ima brata Salomon, igra za neku drugu rep, ne mogu da se setim kako se zove...a rođena braća
Handanovići? Znam da je jedan "Slovenc".
Svaka čast bobe na ideji, Bonaventura Kalu je drugi brat ali je i on igrao za Obalu slonovače.
Idemo dalje :D
Samri Handanović i Samir Nasri, da nije?
Bob pobedio! :)
ma kakva CG i Srbija. :)
Bravo i za ideju za Handanovića, morao sam da izguglam, i brat mu je slovenac, tako da nisu ni oni :D
ne nego Vladimir Stojković i Khalid Al-Mowalid :D
ajmo malo ozbiljnosti :)
Zavuk'o si ga Boshkovichu, i to pošteno... :)
čekaj, poznati su obojica ili samo jedan?
Pitanje je baš kvalitetno. Samo da ne bude da jedan brat bran za Gvineju Bisao, a drugi za Zimbabve. :)
samo jedan je poznat :)
Supić za Bosnu, a brat za Crnu Goru
da probam
Možda Given i njegov burazer? :)
Стављам курац да је нека црнчуга!
nisam upoznat sa tim da Supić ima brata koji igra za CG. Ako misliš na ovog iz vojvodine. al u svakom slučaju, ovi nisu balkanci, moguće da ovde ima sličnog primera sa nekim idiotskim fudbalerima, ali ja se u to stvarno ne razumem.
Ovaj je bre baš poznat, dobar golman. Aj pođite ovom logikom: koje države imaju često "prisvojene" igrače, a neki brat ostane negde da igra. Na foru boateng i to tako