Спортски квиз

1. Pa to, neki Afrikanci... :)

2. vraćaj kurac nazad, potrefio si :)

3. Морао сам да гуглам, мада и даље нисам сасвим сигуран. Ипак не учествујем, питаћу на пвт.

Сазнао сам успут да су играла и браћа Гудал, један за Ирску, други за Енглеску, ал то још у деветнестом веку. :)

4. Je l' ima Gabrijel Agbolanhor burazera? :D

5. pvt li postoji?

Saznaćeš uskoro, ako niko ne pogodi, reći ću, već pola sata traje ova glavolomka. Ne znam za vas, al ja uživam :D

6. Samo uživaj, meni mozak prokuva. :)

7. ima agbonlahor brata, al je nebitan i ne igra ni za jednu repku. Dok vi lomite glavu i guglate, guglam i ja, tražim još neki sličan slučaj, tipa braća higuain itd, ali ništa nisam našao... aj još 3 minuta i kaput :)

8. Од Афричких голмана знам Каменог, Дрвеног и Металног.

9. Пеки д џем
    Од Афричких голмана знам Каменог, Дрвеног и Металног.

ти си то вечерас нешто посебно духовит? :)

едит: 'ајде, ако не зна нико, бацај неку помоћ, па да погађамо.

10. Бошко, пвт, јебемумиша!

11. Boateng, nemacka i gana, kevin prins i zerom

12. Nađoh i braću De guzman, Džulian igra za Kanadu, a Džonatan još nije odigrao nijednu seniorsku, ali igra za mladu holandsku.

13. Da,da,da, a Limeni im je stric. :)

14. И Абгонлахор је Енглез, играо пар пута за репрезентавију.

15. Boshkovichu, ti si valjda rekao da su golmani obojica? :) To ni ja nisam uz'o u obzir kad sam ti postavio pitanje za Agbonlahora... :)

16. I ne guglam, budućeg mi deteta! :)

17. Pa dadoh pomoć. Krenite logikom koje države prisvajaju igrače. Jedan je "evropljanin" a drugi je nejtiv čamuga :)

Edit: sad sam baš pomogo!

18. Da nisu Kermit Vermer (ako se tako zove 2. golman Ajaksa) i njegov brat sa Holandskih Antila? :D