Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa to, neki Afrikanci... :)
vraćaj kurac nazad, potrefio si :)
Морао сам да гуглам, мада и даље нисам сасвим сигуран. Ипак не учествујем, питаћу на пвт.
Сазнао сам успут да су играла и браћа Гудал, један за Ирску, други за Енглеску, ал то још у деветнестом веку. :)
Je l' ima Gabrijel Agbolanhor burazera? :D
*Agbonlahor
pvt li postoji?
Saznaćeš uskoro, ako niko ne pogodi, reći ću, već pola sata traje ova glavolomka. Ne znam za vas, al ja uživam :D
Samo uživaj, meni mozak prokuva. :)
ima agbonlahor brata, al je nebitan i ne igra ni za jednu repku. Dok vi lomite glavu i guglate, guglam i ja, tražim još neki sličan slučaj, tipa braća higuain itd, ali ništa nisam našao... aj još 3 minuta i kaput :)
Од Афричких голмана знам Каменог, Дрвеног и Металног.
Од Афричких голмана знам Каменог, Дрвеног и Металног.
ти си то вечерас нешто посебно духовит? :)
едит: 'ајде, ако не зна нико, бацај неку помоћ, па да погађамо.
Бошко, пвт, јебемумиша!
Boateng, nemacka i gana, kevin prins i zerom
Nađoh i braću De guzman, Džulian igra za Kanadu, a Džonatan još nije odigrao nijednu seniorsku, ali igra za mladu holandsku.
Da,da,da, a Limeni im je stric. :)
И Абгонлахор је Енглез, играо пар пута за репрезентавију.
Boshkovichu, ti si valjda rekao da su golmani obojica? :) To ni ja nisam uz'o u obzir kad sam ti postavio pitanje za Agbonlahora... :)
I ne guglam, budućeg mi deteta! :)
Pa dadoh pomoć. Krenite logikom koje države prisvajaju igrače. Jedan je "evropljanin" a drugi je nejtiv čamuga :)
Edit: sad sam baš pomogo!
Манданда?
Da nisu Kermit Vermer (ako se tako zove 2. golman Ajaksa) i njegov brat sa Holandskih Antila? :D