Спортски квиз

1. Da nema Mandanda nekog buraza Afrikanera?

2. o majko božija, anđeli s neba!!!

http://41.img.v4.skyrock.net/417/zazastarworld/pics/1714472506.jpg

Trebalo je i država da se pogodi, al smorih se više. Parfait igra za Kongo.

Ae Peki, teraj dalje :)

3. Па за Конго, него шта, то се подразумева! И подразумева се да се човек зове Парфаит, него шта.

Саћу смислим нешто.

4. pa da mu jebem! pitanje je bilo kako se prezivaju i za kog igraju. Jebeš što se zove Parfejt. Pa brat od gabrijela agbonlahora se zove Harizma. Ako ste culi da mandingo mandanda ima brata, mogli ste na puf-tref državu da pogađate. Ako niste, onda lupanje i to je to. De ima pitanje da traje 40 minuta aktivno ? :D

5. Еј овако:

Кад је Звезда у квалификацијама победила ПСВ 3-2, ко је дао три гола за Звезду, а ко два за ПСВ? Одмах мала помоћ, један гол за ПСВ је дао мање познати презимењак једног холандског фудбалера.

Ко гугла и тражи снимке по јутјубу, највећа сиса.

6. Aleksandar Stojanović bi ti odmah odgovorio na pitanje, a znao bi i neku anegdotu iz njihovog detinjstva. :)

7. Манданду зову Мендинго? Ја то виђао само у насловима порњаве под категоријом "Биг Блек Кокс".

8. ау. добро питање. пантелић један, и бошко јанковић један. то је све чега се ја сећам, остале никад нећу да погодим.

9. Sećam se onog gola Boška Jankovića iz slobodnjaka, čini mi se da je i Pantelić bio strelac. Toliko se sećam, dalje mogu da lupam i nagadjam. :)

10. Znam za naše su dali Pantelić, Janković i Dudić.

11. Михајло Пјановић и Снајдер онако да лупим

12. janković pantelić i Milan dudić
    za psv - ji sung park i taj slepča kog ne znam

skoro sam gledao hajlajts na jutjub

13. Стерија погодио комплетне стрелце за Звезду. Један који је дао гол за ПСВ је сад баш познат, други има презиме као један активан Холанђанин, игра задњег везног.

14. Za Zvezdu Žigić, Janković i Pantelić, za PSV Venegor of Heselink i taj tvoj 1 kojeg se neću ni udostojiti da lupim. :)

15. еее... то је последња лепа звездина екипица...
    'ајде, бацај неку помоћ пеки за холанђане.

16. "Ko gugla, može da nam dudla!" To treba da bude slogan ovog kviza. :)

17. Босхковицх погодио са Парка, ајте овог другог.

Мислим да тај други сад игра за Ајакс.

18. Hahahhaa, Majstor Bob objasnijo! :D

19. неки ван бомел? :п

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.