Спортски квиз

1. e jbg, ko me ter'o da pogađam... ajd' opet jednostavno:

Ko nam je dao gol iz penala 2000 na EP, protiv Španaca?

2. Fernando Jero? Mozda i nije, ali red je da i njega pomenemo. 26 strana bez Jera, 'de ce nam dusa...

3. sram nas bilo... ali nije Jero, nazalost...

4. Мендиета или Мунитис? Да га јебем. Мислим да су нам обојица дала гол, али не знам ко је из пенала. Ипак ми се чини да је пре за то био задужен Мендиета.

5. NMF, jeste Gaizka Mendieta, a ako se secam nad njim je i napravljen faul...
    Bravo, preuzmi...

6. Definitvno cu odsad da pisem ono sto mi prvo padne na pamet, a jok kad razmislim. Pomislih na Mendietu, bas je bio faca, on i Bati imali istog frizera. Al' ne da mi djavo i rekoh Jera. Pu, pu.

7. Кад смо већ код ЕП 2000... Колико је минута нашима требало да са играчем мање стигну предност Словеније (0:3) у првом мечу?

8. cini mi se da smo cas izjednacili... da lupim, 5 minuta?

9. Врло близу :)

10. Дап!
    Настави ако има неког, ја одох да спавам :)

11. Laku noc :) ja cu da postavim, pa ako ima nekog...

Ko je na slici?

http://profile.ak.fbcdn.net/object3/236/56/n62588285085_4931.jpg

12. nije, naš je čovek...

13. Je l' ovo dres Sampdorije?

Cini mi se da ima onog lika sa lulom na grbu, ne vidi se dobro.

14. dres je francuski...

15. Bravo Kafka, preuzmi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.