Тачно! А Дивац је из Краљева. Моја комшиница је била с њим у одељењу у основној, а у средњој му је предавао мој професор физичког, тако бар каже.
Дакле, Чрч Паб, даље.
i Krstić je beše iz Kraljeva?
Opa, to za divca sam bila ubeđena da nije.
Evo jedno lako, brzo: Koji je tim Sir Alex Ferguson vodio pre Manchester Uniteda?
neke Škote? Dandi junajted?
Милвол?
Motherwell! Motherwell!?
Оне шкоте... Да није Данди?
Stirling?
Ok, jeste The Dandies, ali ja ponovo gledam sa stanovišta engleskog, nadala sam se da će neko da ukači da sam rekla tim a ne klub :) Trenirao je Škotsku, ali da pre toga je trenirao F.C. Aberdeen tj The Dandies
Idemo dalje, ko je već rekao prvi The Dandies
a ja li sam?
koji je igrac postigao najvise autogolova za kraljevski klub? i istovremeno najvise autogolova u duelima Reala i Barselone?
Јеро?
Елгера?
Salgado?
Меија? Ил' Мехиа? Како већ...
ne
pomoć: nas bivsi reprezentativac
Predrag Spasić?
Black Hole , odgovorio tacno
Jipi jeij. Če da smislim sade.
Black Hole, i nemoj nešto inteligentno molim te, prošli put kad si smisio inteligentno izginuli smo k'o Mančester :)
Evo nešto prosto: Kad se desilo da veličina sisa odlučuje o pobednici neke trke. I čije su to sise? :)
podpitanje: Koliko je najmanje pokušaja trebalo Draženu Petroviću da postigne 100 trojki ( na treningu ) ...:D
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Тачно! А Дивац је из Краљева. Моја комшиница је била с њим у одељењу у основној, а у средњој му је предавао мој професор физичког, тако бар каже.
Дакле, Чрч Паб, даље.
i Krstić je beše iz Kraljeva?
Opa, to za divca sam bila ubeđena da nije.
Evo jedno lako, brzo:
Koji je tim Sir Alex Ferguson vodio pre Manchester Uniteda?
neke Škote? Dandi junajted?
Милвол?
Motherwell! Motherwell!?
Оне шкоте... Да није Данди?
Stirling?
Ok, jeste The Dandies, ali ja ponovo gledam sa stanovišta engleskog, nadala sam se da će neko da ukači da sam rekla tim a ne klub :)
Trenirao je Škotsku, ali da pre toga je trenirao F.C. Aberdeen tj The Dandies
Idemo dalje, ko je već rekao prvi The Dandies
a ja li sam?
koji je igrac postigao najvise autogolova za kraljevski klub? i istovremeno najvise autogolova u duelima Reala i Barselone?
Јеро?
Елгера?
Salgado?
Меија? Ил' Мехиа? Како већ...
ne
pomoć: nas bivsi reprezentativac
Predrag Spasić?
Black Hole , odgovorio tacno
Jipi jeij. Če da smislim sade.
Black Hole, i nemoj nešto inteligentno molim te, prošli put kad si smisio inteligentno izginuli smo k'o Mančester :)
Evo nešto prosto: Kad se desilo da veličina sisa odlučuje o pobednici neke trke. I čije su to sise? :)
podpitanje: Koliko je najmanje pokušaja trebalo Draženu Petroviću da postigne 100 trojki ( na treningu ) ...:D