U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ван Нистелрој? (чуо сам то за њега, али ми се чини и да сам након тога видео на једној утакмици како даје гол ван шеснаестерца)
Darko Pancev?
Van Nisterloj je davao. Da lupim, da nije Robi Fowler?
A jebiga sad, postavio sam nezgodno pitanje. Pošto ne mogu odgovorno da tvrdim da nisu Koler, Inzagi i ko zna još ko. Ali ostaću dosledan. Priznajem samo tog što tačno ubodete.
Žnji je bio najbliži kad je rekao Raul.
Моријентес?
E jeste Nistelroj. Na njega sam mislio pošto sam i ja to isto čuo kao Stiven. Moguće da ga ja dao posle toga. Izvinjavam se za pometnju. :)
Е, крк, дао је. :)
Сећам се, у дресу Реал Мадрида.
Ја се изгубио...
Који спорт игра и за коју репрезентацију наступа/је наступао играч са презименом Сланина?
Za Slovačku 100% oni imaju tako smešna imena :D
edit:
Zabavník, Kozák, Šesták, Ďurica, Kucka & Saláta.
El si siguran? :D
Не. :)
ХИНТ: Сланина је играо против нас. Често се сусрећемо на светским и европским првенствима са том репрезентацијом.
Češku?
Не.
Slovenija... Rukomet? E sad sam džokno lepo. :)
Не. Помоћи ћу вам, кошарка је у питању. Треба да погодите земљу.
Litvanija.
Poljska?
imaš pravo deluje kao litvanija, taj istok nisam uzela u razmatranje
Јесте, Жњи.
http://en.wikipedia.org/wiki/Donatas_Slanina
Терај даље.
Едит: Чрч, :)) за Словаке.
Из Краљева долазе двојица јако познатих спортиста. Један је кошаркаш, а други фудбалер. Како се зову?
Luković a za košarkaša ne znam, divac je tamo počeo karijeru ali on je iz prijepolja