Спортски квиз

1. Свака част!

Не памтим да ли је био битан меч, али знам да је постигао гол неким полуволејем при резултату 3-0 за Партизан. Остаде ми та слика у сећању.

Сумњам у твој пол :)

2. Hahaha :D
    hvala, secam se jer se cini mi se rasplakao dal posle gola, ili kad su to osvojili sta su imali, znam da mi je ceo muski deo odeljenja bio sutradan uzasno emoitvan :D

Koja utakmica se naziva najcrnjim casom u istoriji lige sampiona i zasto?

3. Финале између Јувентуса и Ливерпула. Због погибије 30 и нешто навијача, претежно Јувентусових. Хејсел.

4. Hejsel? Zato sto su oni izginuli... Ili striktno mislis na LS, a ne na KES?

pff, jebalo mi ispitivanje u sitna crevca, i LS i KES...

5. jeees, Hejsel tradžedi 39 ljudi

Ja kad kažem LŠ mislim ono od 1955. isti đavo promenili ime :)

6. Чији је стадион Хилзброу и зашто је битан за Ливерпул?

7. Ako se ne varam šefild, izginulo stotinu navijača liverpula.

8. isto tragedija, navijaci liverpula poginuli...

9. Шефилдов (јебем ли га да л' је Јунајтедов или Венздејев). Изгинули на мечу ФА купа са Н. Форестом Ливерпули навијачи. Једна од највећих спортских трагедија икада, ако не и највећа.

10. И чини ми се преко 1000 повређених...

11. Јесте, Шефилд Венздеј. На утакмици полуфинала ФА купа 1989. године, између Ливерпула и Нотингем Фореста, погинуло је 96 навијача Ливерпула.
    Пуцај, Чрч.

12. Ajde nešto lako
    u koje zemlje je otišlo najviše trofeja Lige Šampiona, i koliko?

13. ШПанија и Енглеска, по 12.

14. U Spaniju i Italiju. Ne znam koliko...

15. Špnija i Engleska po 15? Na primer. :)

16. У Шпанију и Италију
    Барса има 3, а Реал 9, а за Италијане не знам појединачно.
    Дакле по 12. :)

17. E pa dogovorite se kako ćete, ali Zola je jedini dao potpun odgovor.

18. Зола, пуцај.

19. inače ako se ja ne varam milan 7 inter 3 juve 2 ali možda sam permutovala ova dva poslednja

20. Znam ja, znam ja! Španija i Engleska po 12. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.