94. u Ameriki. Šveđani dobili srebro, Bugari bronzu, Brazil dijamante a Žabari suvo zlate ( i brilijante ). Što je to tako bilo, boga pitaj. Al znam da je bilo. :)
pa odakle znam, ima neka italijanska matora glumica, mrtva već koja se isto prezivala ko on...inače prezime mu počinje sportskim rekvizitom za Skijanje :)
94. u Ameriki. Šveđani dobili srebro, Bugari bronzu, Brazil dijamante a Žabari suvo zlate ( i brilijante ). Što je to tako bilo, boga pitaj. Al znam da je bilo. :)
A Rumunima nit safire, nit rubine, samo dvojku iz Mašine.
Pa sto posto je kao kurčili se Ameri da su mnogo bogati, pa daj dijamante da damo :)
Кад неће нико, ја ћу.
Једно лако: Ко је, по избору "Спорт илустрејтеда", највећи спортиста 20. века?
Muhamed Ali.
Јесте. Ајде забибери неко. :)
Brate, ovo sam trefio. Ej Tulume, ovo sam trefio, nije bilo Gugla! :)
Kako se zove igrač koji je svojim golom doneo drugu titulu Urugvaju na SP?
Хахаха, морам да се насмејем на коментар. :)
Дај неку помоћ, ако је изводљиво.
Jebi ga, znam golmana, ali ne znam strelca...
Igrao za Penjarol i Milan, ako vam nešto znači :) zavio Brazilce u crno...do 2002.e živa legenda Urugvaja, sad bi bio ponosan na Forlana i Suareza :)
Pored Urugvaja, igrao i za italijansku reprezentaciju.
Btw nije Ghiggia, on je dao drugi gol na toj tekmi...sad sam proverio...znači ko je strelac prvog gola za URU u finalu 1950.
Мислио сам да нам кажеш нешто попут: "Има исто презиме као један европски кошаркаш" или "као један познати глумац". Нешто тако.
pa odakle znam, ima neka italijanska matora glumica, mrtva već koja se isto prezivala ko on...inače prezime mu počinje sportskim rekvizitom za Skijanje :)
Nisam znao ni za Điđu, još manje za ovog...
Skijalini? :)
Skiafino, kao Rozana?
Bravo, bantu, i za glumicu što si se setio i za Huana Skijafina.
Nastavljaj.
Da ne reče za nju ne bih ni znao za fudbalera :)
Ajde ono što sam rekao gore, kako se zvao brazilski golman koji je podneo svu težinu poraza na toj utakmici?
Barbosa.
Tačno Eframe, preuzmi.