cekaj, ne tako davno jedna poznata reprezentacija je izgubila u finalu svetskog prvenstva i iz nekog razloga dobila zlatnu medalju, to moze jedino da znaci da je i pobednik tog duela dobio zlatnu medalju a za drugo mesto nije bilo srebra, iz nekog razloga , pa im uvalili neko manje kvalitetno zlato, recimo Nemcima?
pa 94e onda, možda su Brazilcima Ameri dali dijamantsku da se kurče što su Ameri, a Italijanima dali zlatnu, a možda i Ameri ne razumeju koncept penala :)
Da li misliš na to da su podeljena dva zlata, ili se neko funjarski dočepao zlata?
sta moze da bude, Vlajko nabrojao sve ne leve sportove osim odbojke, vaterpola i fudbala?
Vlajko, ni jedno od ta dva. :)
Casper, jedan od ta tri.
Pa šta onda mož da bude treće :)
Vaterpolo, Mađarska :)
Sužava se krug, nije ni vaterpolo. :)
E da ga jebem...
Odbojka, Italija...
pa nemoguce da je fudbal, bar ne u seniorskoj konkurenciji, nego odbojka , ali se ja ne secam takvog slucaja.
E, baš je fudbal u seniorskoj konkurenciji. :)
i ja se ne sećam...a apsolutno mi ne pada na pamet, al videćemo :)
cekaj, ne tako davno jedna poznata reprezentacija je izgubila u finalu svetskog prvenstva i iz nekog razloga dobila zlatnu medalju, to moze jedino da znaci da je i pobednik tog duela dobio zlatnu medalju a za drugo mesto nije bilo srebra, iz nekog razloga , pa im uvalili neko manje kvalitetno zlato, recimo Nemcima?
:)
Vidim ja da se neće skoro otkriti misterija.
Ovako: Poraženi su tu zlatnu medalju dobili jer je pobednik dobio vredniju medalju. :)
Koju, dijamantsku?
Da, prvoplasirani su dobili dijamantsku medalju.
idi bre... :) pa u kom to sportu...ja rekoh odbojka...al da pokušam opet: Odbojka? :)
Vlajko, ti si izgleda pušio neku drogu. :)
Rekoh da je fuzbal.
majok bre, samo sok od jagode...fudbal :) hm...
A jesu li bar Italijani? :)
Italijani. :)
Hvaljen Isus.
pa 94e onda, možda su Brazilcima Ameri dali dijamantsku da se kurče što su Ameri, a Italijanima dali zlatnu, a možda i Ameri ne razumeju koncept penala :)