Спортски квиз

1. Da li misliš na to da su podeljena dva zlata, ili se neko funjarski dočepao zlata?

2. sta moze da bude, Vlajko nabrojao sve ne leve sportove osim odbojke, vaterpola i fudbala?

3. Vlajko, ni jedno od ta dva. :)
    Casper, jedan od ta tri.

4. Pa šta onda mož da bude treće :)

Vaterpolo, Mađarska :)

5. Sužava se krug, nije ni vaterpolo. :)

6. E da ga jebem...

Odbojka, Italija...

7. pa nemoguce da je fudbal, bar ne u seniorskoj konkurenciji, nego odbojka , ali se ja ne secam takvog slucaja.

8. E, baš je fudbal u seniorskoj konkurenciji. :)

9. i ja se ne sećam...a apsolutno mi ne pada na pamet, al videćemo :)

10. cekaj, ne tako davno jedna poznata reprezentacija je izgubila u finalu svetskog prvenstva i iz nekog razloga dobila zlatnu medalju, to moze jedino da znaci da je i pobednik tog duela dobio zlatnu medalju a za drugo mesto nije bilo srebra, iz nekog razloga , pa im uvalili neko manje kvalitetno zlato, recimo Nemcima?

11. :)
    Vidim ja da se neće skoro otkriti misterija.
    Ovako: Poraženi su tu zlatnu medalju dobili jer je pobednik dobio vredniju medalju. :)

12. Koju, dijamantsku?

13. Da, prvoplasirani su dobili dijamantsku medalju.

14. idi bre... :) pa u kom to sportu...ja rekoh odbojka...al da pokušam opet: Odbojka? :)

15. Vlajko, ti si izgleda pušio neku drogu. :)

Rekoh da je fuzbal.

16. majok bre, samo sok od jagode...fudbal :) hm...

17. A jesu li bar Italijani? :)

18. pa 94e onda, možda su Brazilcima Ameri dali dijamantsku da se kurče što su Ameri, a Italijanima dali zlatnu, a možda i Ameri ne razumeju koncept penala :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.