Jebo mamu šta mi neznamo. Važni da ja znam Bartona.
Rvanje.
Košarka?Ili nešto s atletikom,kao troskok?
Meni je Barton bio u fantaziju jedno vrijeme, baš je kvalitetan komad budaletine.
Nije rvanje.
EDIT: Čo, nije ništa od toga.
Neka gimnastika, nešto ono davno, davno...
i ja sam pomislio rvanje prvo... ali kontam da nije ...
jel' pojedinacni ??
da nije vaterpolo?
Štafeta?Štagaznam :)
Črčila, piči dalje, poslednje zlato u gimnastici osvojeno je '68. Inače 5 komada je cifra. I ja sam se malo iznenadio kad sam vidio. Evo i link, ako nekoga interesuju ostali sportovi http://www.naj10.com/sport/10-najtrofejnijih-sportova-na-olimpijskim-igrama/2/
Jebemu sunce, nisam znala da je to tako, nego gledam ništa drugo ne preostaje :D
Ma za mene je moj teča najuspešniji, đipao na olimpijadama dva'es godina, a vi kako 'oćete :D
Elem, kad smo kod olimpizma, ajde jedno lagano
Kao što svi znamo 5 krugova simbolizuju kontinente, ali po kom kriterijumu su dodeljene boje krugovima?
afrika je crna zato što je crni kontinent
a-a, ovo objašnjenje važi za svih 5 krugova.
žuta za aziju i kineze :D
Jel amerika crvena? Ako jeste, to je onda zbog indijanaca, bilo ih je u obe amerike.
Te boje su zastupljene u svim zastavama sveta.
Zelena je za Australiju jer imaju mnogo trave, jer moraju da pasu one Merino ovce, i ostaje Evropa plava, jer smo preplovili more na sve strane i pojebali sve kontinente.
Gambi je uboo, 1912. kada je logo nastao to su boje koje su se nalazile na svim zastavama sveta, i npr svaka afrička zemlja je tada imala crnu boju na zastavi s toga je ona crna, itd za svaki kontinent.
Laže Gamby.
Nek postavlja ko hoće, trezan sam, mrzi me da se prolupavam.
Aj ne budi gej, postavi pitanje.
Nije boks, izgleda da sam i ja napokon ubo zanimljivo pitanje.