Prijava

Nije boks, izgleda da sam i ja napokon ubo zanimljivo pitanje.

Jebo mamu šta mi neznamo. Važni da ja znam Bartona.

Rvanje.

Košarka?Ili nešto s atletikom,kao troskok?

Meni je Barton bio u fantaziju jedno vrijeme, baš je kvalitetan komad budaletine.
Nije rvanje.
EDIT: Čo, nije ništa od toga.

Neka gimnastika, nešto ono davno, davno...

i ja sam pomislio rvanje prvo... ali kontam da nije ...

jel' pojedinacni ??

da nije vaterpolo?

Štafeta?Štagaznam :)

Črčila, piči dalje, poslednje zlato u gimnastici osvojeno je '68. Inače 5 komada je cifra. I ja sam se malo iznenadio kad sam vidio. Evo i link, ako nekoga interesuju ostali sportovi http://www.naj10.com/sport/10-najtrofejnijih-sportova-na-olimpijskim-igrama/2/

Jebemu sunce, nisam znala da je to tako, nego gledam ništa drugo ne preostaje :D
Ma za mene je moj teča najuspešniji, đipao na olimpijadama dva'es godina, a vi kako 'oćete :D

Elem, kad smo kod olimpizma, ajde jedno lagano
Kao što svi znamo 5 krugova simbolizuju kontinente, ali po kom kriterijumu su dodeljene boje krugovima?

afrika je crna zato što je crni kontinent

a-a, ovo objašnjenje važi za svih 5 krugova.

žuta za aziju i kineze :D

Jel amerika crvena? Ako jeste, to je onda zbog indijanaca, bilo ih je u obe amerike.

Te boje su zastupljene u svim zastavama sveta.

Zelena je za Australiju jer imaju mnogo trave, jer moraju da pasu one Merino ovce, i ostaje Evropa plava, jer smo preplovili more na sve strane i pojebali sve kontinente.

Gambi je uboo, 1912. kada je logo nastao to su boje koje su se nalazile na svim zastavama sveta, i npr svaka afrička zemlja je tada imala crnu boju na zastavi s toga je ona crna, itd za svaki kontinent.

Nek postavlja ko hoće, trezan sam, mrzi me da se prolupavam.

Aj ne budi gej, postavi pitanje.