Омиљени коментари и постови

  1. стевчо сметало, пријатељу добри, смара више да ти бришемо предлоге за одабране и ове омиљене коментаре. искулирај мало, јер ако се превише сморимо, мораћемо да те банујемо за спем да мало одморимо. ионако имамо превише посла око одржавања дефиниција, постера и реакција.

  2. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3079#post_3395187
    Hahahahahahaha telefoni idu u delove.
    Najjača izjava ovog meseca na vukajliji.

  3. Stevčo, ako ti ne bi smetalo (litl skeč) da oladis malo sa tim omiljenim komentarima.

  4. ај нађемо стевча и набијемо му петарду у чвабало

  5. njemu treba samo jak zagrljaj

  6. хаха види слепца реко да неће бити на вукајлији за нову годину па ушао са дуплог дефинитивно најјаднији потез године у клач моментс

  7. nije vratar je časna reč
    daću ti print dodajme na fejsu macane ;)

  8. YouCantHandleTheTruћ

    стевчо сметало, пријатељу добри, смара више да ти бришемо предлоге за одабране и ове омиљене коментаре. искулирај мало, јер ако се превише сморимо, мораћемо да те банујемо за спем да мало одморимо. ионако имамо превише посла око одржавања дефиниција, постера и реакција.

    Radi robe

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.