Вукајлијашка исповедаоница

1. Zezatoru, skini mi se sa ledja. Ne volim da vucaram decu na krkace. Dosta je bilo.

2. Pufnice http://vukajlija.com/zabava/posteri/30979#comment_625358

Nijednu drugu, oni su ti ko satanisti, kade djavolu i vrše rukoblud.

3. Gamby, hvala puno, sad znam sta sam.

4. Haha, meni smešno kako se ljudi lože da se brane kako ih zabole ako ih neko isproziva :)

5. Haha, meni smešno kako se ljudi lože da se brane kako ih zabole ako ih neko isproziva :)

Тај рад.
    Мене јако боли кад ме неко испрозива. Нарочито кад то уради Фејсбук манијак. :(

6. Ma mene svi vole, nem' ti ja problema sa tim. Nikome do sada nisam stao na žulj... Ili?

7. A ne, htela sam reći da oni koje zabole iskuliraju totalno... Ili se ne brane, neg se našale na svoj račun, pa ispadnu još više kul :)

8. Гризе ме савест, назвао сам СМарка идиотом, али ми је опростио. А Пеки ме није бановао због псовања. Овим путем се искрено извињавам СМарку и обећавам му 3 пива на мој рачун, ако се видимо некад у животу. Исто и за Пекија.

П.С. Али и даље нећу да се убијем! :)

9. П.С. Али и даље нећу да се убијем! :)

Ajde ipak, vidiš da je zapeo... Đetić pa se trudi, nije to svaki dan... :)

10. Za ta tri piva možeš da me zoveš idiotom do naredne godine :)))
    Šalim se, dobro, i ja sam navalio da se ubiješ, nije lijepo bilo, izvini i ti :)

Ali ti pamtim ta tri piva, samo da znaš :)

11. Ееее, али ту је фора. И ја имам црногорско порекло! :)

12. Đetić pa se trudi, nije to svaki dan... :)

Ja sam vrijedan iako sam iz CG :p

Ееее, али ту је фора. И ја имам црногорско порекло! :)

Ako dođeš u CG ja plaćam pivo :)

13. Тоооо, побратиме, договорено! :)

14. Ja sam vrijedan iako sam iz CG :p

Uuu, izvini jadan, ovo žensko malo poavetalo pa trabunja :)

15. А, које цепамо? Никшићко? :)

16. Uuu, izvini jadan, ovo žensko malo poavetalo pa trabunja :)

Neka si ti, šalim se ja :p :)

А, које цепамо? Никшићко? :)

O, da, ovo sa mog avatara :)

17. Договорено! :)

18. Objasnjenje ljudima koje sam pomenuo u mojoj ispovesti....

Ja ne pricam o tome kakvi ste vi licno... ne znam vas ne mogu da sudim. Nerviraju me neke stvari a posto su se javili gambi i dzimi kasnije, evo da razjasnim...

Gambi zato sto covek ovde ne zna da se sali i sto misli da onaj ko je ovde krace od godinu dana nema dovoljno inteligencije da nesto kaze... recimo mene je juce napao da sam plagijator i da mi puca kurac za stare defke a pojma o tome sto prica nema! Znaci ako ne znas ne mesaj se!

Dzimi, onomad si me banovao, jebi ga moja greska nisam stavio smajli na kraju posta... I furas Taj rad kao tvoju defku iako je plagijat...

Inace vako bih rado obojici platio po pivo... nemam nista protiv ljudi imam protiv njihovih pisanija ovde.

19. I meni još jedno pivo, pa da zaključimo noćas, to mi je gajba

20. Ja ne plaćam TV pretplatu i nemam nameru da je plaćam. Takođe i neke poreze prema opštini i imam profil na FB. Tamo srećem ljude koje nisam videla 20 godina i baš je lepo. Svi se slikamo po kupatilima s našim mobilnim operaterima pa se operišemo.
    Da li ima nade za mene ili ne?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.