Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Тај нерад! :) Не може дефиниција сленга да буде плагијат!
Опуштено, бре, шта ти је. Ја сам последњи који овде нешто узима за озбиљно. Уопште, било шта на интернету. А и испоставило се да су људи које сам упознао с Вукајлије скроз другачији људи уживо. Нарочито онај шабан Сурови што се као ту нешто курчи да је много суров. :) А и Гамби ти је мица, мрава не би згазио човек. :)
Ладно тај нерад... од овог тренутка мењам мишење... наравно памтим ал мењам мишљење :)
Верујем ја то и за Гамбија, такви су у суштини и мирни... Ово му дође као издувни вентил... :)
ево контам да ни ово неће схватити као зајебанцију, а ставио сам смајли. Гамби ставио сам смајли зезам се!
ПИИИИИВООО!!!!
Eh slabosti..Dobro:
Melkijades je profil osmišljen za ubijanje vremena dokonih ljudi. Profil podjednako koriste Saša, Vladimir, Kaća, Branko, Bogdan, Goran, Ana, Djole i moja malenkost Bojan. Svi definišemo, Saša pravi najviše postera. Imali smo dogovore oko podela definisanja ali smara da ih poštujemo, tako da je profil postao pomalo haotičan. Bogdan kači svoje slike što je po meni malo retardirano, al ajde. Četuje jedino Bogdan, kako ne bi dolazilo do zabuna.
Vladimir, Kaća, Goran (neaktivan) i ja imamo profile pored ovog i na sajtu smo znatno duže. Sa dosta autora se družimo i privatno. Inače ostali će me verovatno zadaviti, al ko ih jebe :) Sa ovog naloga ne ocenjujemo svoje definicije jer bi bilo bez veze. Eto.
IJuuuuuuuuuuuuu??? O.o
@ Melkijades dakle od sad da vam se obracamo sa "vi"? :)
Bojane...
melkijades je u stvari jedan čovek ali pati od teškog oblika šizofrenije, pa je podeljena ličnost... :P
e džimi, u RL su svi drugačiji nego ovde, OSIM predražinja! on je i ovde i u RL nasmejan, veseo i pozitivan! :D
Ja nisam drugaciji uzivooo :(
Ja sam uživo ćurka.
:puć-puruć:
Nemam ništa protiv retardiranih autora, ali imam protiv toga da se razmašu po Vukajliji....Voleo bih da sam moderator...Ustvari administrator...Ali nisam...
Volio bi da sam autor,ovako sam samo ukras na sajtu
Ја још једном... Одредио сам дужину бана аутору Џерико на три дана... После ми било криво, јавно сам му се извинио, он није прихватио! Сад ми жао што нисам рекао 10 дана! Не кајем се!
И да... Јавно изнапушавао Страју да је малверзант, и дан данас верујем да је муљао са оним омиљеновањем, чак сам и сигуран у то... Не кајем се ни за то, само ми мало криво што сам то урадио јавно и то на Играма... требало је ипак у ПВТ! Сад ми је Страја кул лик!
Fejzu, kad si vec tu, priznaj kako si mene dirao. Zlocesti decace.
Признајем, Злочесту сам малтретирао да ми покаже сису, није пристала, не кајем се! Опет ћу је смарати на ПВТ да ми исту покаже!
К'о да су ме из зајебанције правили :)
ja nisam drugačiji uživo...ja sam kreten i džukac i ovde i uživo...lemaja mojne zbunjuješ ljude....
Procitao sve defke filozofa, mora da dam dva minusa da ne bi ispalo lajkovanje.
Дакле... Врло сам субјективна у оцењивању. Постоје аутори/профили које често обилазим и њих углавном оцењујем на "стару славу". Врло ретко им дајем минусе, оно што ми се не свиди само прескочим.
Недостају ми Чича и Цара. И Хрњау. Сматрам да је велика гре'ота што их нема више овде, бар не под тим никовима. Цара је својим коментарима умео да ме насмеје више него све дефке заједно кад се зброје.
Нервира ме кад модератори напишу само "спемовање сајта" као разлог бана, јер је то сувише широк појам и отвара могућност за малверзације. Нека се уведе разлог "удар на сујету модератора", бар је искреније. А са тим у вези, нервирају ме и двоструки аршини.
Amin