Napušavanja koje nema smisao nije napušavanje, a svako koje se ispostavi kao isinito nije vredno prebacivanja lopte na krivicu napušavača ukoliko su stvari zbog kojih napušava zasnovane na isinitim činjenicama i primerima.
U krajnjoj liniji, autori vukajlije kritikuju celu jebenu kuglu, zasto ne bi neko kritikovao i njih.
Jeli peki?
@Пеки д џем
Eto vidiš,opet dokazuješ moju tezu...zelen brate,zelen...
Ja se ovdje zabavljam samo,jebe mi se kakav sam autor...a i nisam baš loš,solidan prosjek imam,za novijeg člana :P
Ma ćuti đetiću,ti bi banov'o sve moderatore,kakav si :P
Da se ne lažemo... Bih :D
realno postoji samo par primera
Imam i ja dupli, ali ga nisam palio ko zna otkad... Jesam kad sam bio banovan jednom zbog kao spema... I napravio sam ga baš zbog toga, ako se desi to da mogu na čat...
Sa njega sam dao dva plusa možda sebi jer mi crnjak bio da se izlogujem da vidim skor za defke... I to je otprilike to... Nisam vrijeđao sa njega, nisam psovao, ništa...
Peki brate,ja bih podnio neopozivu ostavku,ubiće te ovi blentovi,a i zelen si za moderatora,iskreno... :)))
И ти гњио за аутора овде, искрено. :)))
Ја нисам, ја то радим са овог, јединственог налога... Паде ти теорија у воду
Napušavanja koje nema smisao nije napušavanje, a svako koje se ispostavi kao isinito nije vredno prebacivanja lopte na krivicu napušavača ukoliko su stvari zbog kojih napušava zasnovane na isinitim činjenicama i primerima.
U krajnjoj liniji, autori vukajlije kritikuju celu jebenu kuglu, zasto ne bi neko kritikovao i njih.
Jeli peki?
@Пеки д џем
Eto vidiš,opet dokazuješ moju tezu...zelen brate,zelen...
Ja se ovdje zabavljam samo,jebe mi se kakav sam autor...a i nisam baš loš,solidan prosjek imam,za novijeg člana :P
Ja mislim da je najbolje da ja budem moderator.. Nije fer da niko iz Crne Gore nije trenutno... Diskriminacija bre...
Pocela sam da pravim spisak onih koji imaju samo jedan nalog ovde.
Ma ti si budala, jedino kod tebe valja ta đevojka... :p
Marko to ti cista diskriminacija misle da ces biti lenj moderator
Ada imaš prste... Lakše ti je
Сујета, Царино, сујета само... НЕмој да ти падне на памет да опет тражиш од Корлеа бан, немам с ким више на ПВТ о озбиљним темама да разговарам.
@SMarko
Ma ćuti đetiću,ti bi banov'o sve moderatore,kakav si :P
realno postoji samo par primera
Ma ne znaju oni ništa bre... Ne znaju kako sam ja opasan...
E stvarno, jeba' bih majku posterima... Mislim da bi 40% bilo obrisano :D
ahahhahah danas si zakazao nisi ni jedan prijavio
Ili da otvorim temu "Svi mi ubogi koji imamo samo jedan nalog ovde"... Mada, verujem da bi zbog slabog odziva tema bila ubrzo ugasena.
Da se ne lažemo... Bih :D
Imam i ja dupli, ali ga nisam palio ko zna otkad... Jesam kad sam bio banovan jednom zbog kao spema... I napravio sam ga baš zbog toga, ako se desi to da mogu na čat...
Sa njega sam dao dva plusa možda sebi jer mi crnjak bio da se izlogujem da vidim skor za defke... I to je otprilike to... Nisam vrijeđao sa njega, nisam psovao, ništa...
Realno, ja uvek imam samo jedan nalog aktivan, šta cu kada me stalno banuju
Mislim da Mare zaslužuje gratis moderator nalog, bar na mesec dana pa da vidimo da li če se prokurvati
ps mada sisići ti jesu fini lolo
Eeee ali kad prijavljujem, mislim da im se ruka umori od skrolovanja mog posta :D
Марципан имаш једног који ће се пријавити тамо :)