Вукајлијашка исповедаоница

1. Potajno se ložim na euglenu :) A mislim, ko se ne loži.

2. Pali me kad se ribe loze na euglene.

3. Čo'eče, evo ovo je tako IN da prosto poželim i ja malo da se izdebilišem ovde...mislim da sam zaslužio... (unapred žalim svakog ko pročita)

Eto, ja sam jedno internet govno, jedan običan internet huligan u pokušaju. Nemoćan sam, sedim kući po ceo dan (imam ekran od 22'' i grafičku od giga rama, uzeo sam net paket od 2megabita dole i pola gore, nije neki al placam ga 1750 tako da me i tu boli kurac). Kao studiram al to je kurac. Imao sam fejsbuk i tamo sam se trudio da budem zanimljiv, ono, klasičan fejsbuk trol, samo tamo nisu IN pa ne znaju šta to znači pa mi nisu srali zbog mog ponašanja što se ovde ne može reći. Tamo sam imao do jaja statuse i tako to al je stvar počela da mi ide na kurac jer je manje više nepristojno poluprijateljima i polupoznanicima reći u komentaru kako su im slike sa more idijotske i kako onu tamo nikada ne bi jebo, takodje mi je na k islo to sto ne možeš da dislajkujes statuse i ostalo a što se za ov IN mesto ne može reći da je tako. Onda sam pijan dosao kuci i pobrisao sve prijatelje do jednoga i na taj nacin se resio fejsbuk govana, bilo mi malo dosadno al onda sam nabasao na IN plejs poznatiji kao Fujaklja.

Na Fujakliji sam bio banovan već recimo 3ći dan, al vrlo dobro se znalo da se oni mene ne mogu tako lako rešiti. Između recimo 7 i 8 dana sam već imao jedno 8 profila čini mi se i teškim mukama izdejstvovao da mi vrate original profil Cara. Cara je vraćen, prihvaćen kao internet govno, kao deo ove zajednice pa čak počeo da poprima simpatije.
    Dobro sam gurao, dobio svoju definiciju dana, a Exodus me napravio mega glupim u nekom posteru.

SKontao sam da sam kreten i tražio ban na neodredjeno, napravio M@jonezzz profil i debilisao se po sajtu najstrašnije, prijavio poster na brisku sa nekim retardom u čarapicama i halterima na šta mi Džimika reče da nisi ti na posteru ovo ono, a pošto je moj lajtmotiv ovde Savo iz Kikinde morao sam da se najebem majke (i sada sam upamćen po vređanju) (jebiga i on je ipak više pokvaren tip nego sto ja vređam). Majonez isplivo da je cara i popusio sam kublu na trajno...

I sta onda, jebes nas internet kad nema drugog sajta ovakve prirode, i onda napravim Hrnjaua i skroz kul u početku, zajebo sam sve žive o identieti, tek nakon par meseci sam se oda prijateljima a posle i ostalima kada sam prsao sa živcima

I onda ste napravili novu vukajliju na kojoj sam napravio profil cisto da bi je isprobao i progurao oma dve defke nmedj odabrane, dopalo mi se al me kjazen banovo jer sam na peki d džemovo idi mešaj malter odgovorio sa idi liži bulju i popio trajni ban.

Ko ne bi bio isfrustraran (pogotovo ako ima ovoliki monitor), napravio sam profil sledeci sa 2 kile i posla džema đe mu je mesto.

I ko sada može da mi kaže da sam nolajfer, KO?

Realno, nadam se da kada kliknem pošalji da ću i dalje da budem u lajfu.

aj baš da vidim

4. Ја те волим и даље!

5. Je volim da jebem po kucama i to radim vrlo cesto i vredno i ubitačno kako da bih uništio domaćicu!

6. Potajno se ložim na euglenu :) A mislim, ko se ne loži.

Nisam taj tip ljudi koji linkuje taj rad ali sad bih mogao. :)

7. Ја те волим и даље!

I ja tebe! EpikLolZz

8. Хвала, Царино!

9. Чекај бре Цара, па што си правио овај налог, а ниси ме још испсовао? Па ово није у реду, ја се осећам запостављено...

10. Ne brate ja nisam to tebi napisao :)

11. Чекај бре Цара, па што си правио овај налог, а ниси ме још испсовао? Па ово није у реду, ја се осећам запостављено...

Mislim da sam zaovleo tebe kao i ostatak moderatosrskog tima. Shvatio sam da si kul posto si reko da nemas fejsbuk!

A sad ponovi da se uverim da si shvatio!

12. Ахахаа, какав си смешан. Само нешто да те питам, како те не мрзи да отвараш толике мејлове да би отворио профил овде?

13. Ахахаа, какав си смешан. Само нешто да те питам, како те не мрзи да отвараш толике мејлове да би отворио профил овде?

Mislim da si ti taj koji je smešan jer kako tebe ne mrzi da besplatno obavljaš posao, koji ti je manje više i dodeljen kako oni koji su ti ga dali ne bi morali da se smaraju sa tolikom količinom gluposti tj koju sada obavljaš. Ti mu dođeš kao neki smtlar na ovom sajtu. Ukapirao? I dalje smešno?

14. Сво смо ми помало ЦАРА!!!! Ајеа, жив био !

15. Ахахахахаха, како ја волим овог човека, да му не знам девојку питао бих га да ме ожени.... Ма, ко га јебе! ЦАРО, ОЖЕНИ МЕ!

16. Mislim da si ti taj koji je smešan jer kako tebe ne mrzi da besplatno obavljaš posao,

Sad bez zaebavanja, i ja sam se uvek isto pitao. I nemojte mi ljubav i ta sranja. :)

17. Ja volim caru jer me spomenuo u jednoj definiciji i napisao velikim slovima da sam hipergmazina :D

18. Ма, ко га јебе! ЦАРО, ОЖЕНИ МЕ!

Mislim da je suštinski problem kod Cara taj što mora večito da OBJAŠNJAVA :) EpicLOl

19. Ма Цара је краљ. Сви смо ми помало интернет психопате и волимо да правимо дупле налоге како би напушавали друге људе.

Шта кој курац ја знам, немам живот па по цео дан се јебем по интернету. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.