Вукајлијашка исповедаоница

1. Mislim da Mare zaslužuje gratis moderator nalog, bar na mesec dana pa da vidimo da li če se prokurvati

ps mada sisići ti jesu fini lolo

Jesi vidio? :DD Zna' sam da posmatraš, kurvo jedna, n'o mi je ža' bilo što neću komentar dobit' :D

2. @marcipan
    Ja nemam dupli,ali samo zato što ne znam kako se pravi...Izbosne,jebi ga,šmrc...a tako želim da se najebem keve nekom sa duplog,joj joj :)))

3. Видиш брате, све је то у реду, али види ти шта ту мене брине.

Денвер је прилично добар тим, а опет имају скор 2-5. Мислим 2-4, али их Рејдерси управо разбијају. Кој курац брате, да те ја питам? Денвер има одличног квотера и доброг ранингбека, а и солидну одбрану. Како бре приме 59 поена од њих??? Мислим, МекФедден је добар ранингбек, али не баш толико да им ували 3 трчања за ТД и једно хватање. То ти је 200 јарди у нападу! Да није можда проблем у Ортону? Како ја видим по статистици, он није баш тако лош. Имају Тибоуа, да не треба да убаце њега? Видиш, он је можда најбољи играч који је икада играо у колеџу, освојио Хајсмена и Био шампион 2 пута. Али опет, он је Играо у Флориди, а они не корсите про напад, него вајлдкет напад комбиновано са спред формацијом. Требаће му времена да се навикне на НФЛ, поготову на снеповање испред центра, из ејс и ај формације...

Тако да, тим речено, Денвер је солидан тим, али МекДенијелсу би било боље да следеће године поправи екипу, иначе су најебали. Попиће отказ, само тако. А Тибоу би морао већ следеће године да их вади из гована, а још је зелен за професионалце.

Видиш, то мене брине.

Е и да, ај видимо се. Мислим, не идем ја нигде, него теби иде трајни.

4. Mislim da Mare zaslužuje gratis moderator nalog, bar na mesec dana pa da vidimo da li če se prokurvati

A mora' bih malo ono... Znaš... :D

5. Видиш брате, све је то у реду, али види ти шта ту мене брине.

Денвер је прилично добар тим, а опет имају скор 2-5. Мислим 2-4, али их Рејдерси управо разбијају. Кој курац брате, да те ја питам? Денвер има одличног квотера и доброг ранингбека, а и солидну одбрану. Како бре приме 59 поена од њих??? Мислим, МекФедден је добар ранингбек, али не баш толико да им ували 3 трчања за ТД и једно хватање. То ти је 200 јарди у нападу! Да није можда проблем у Ортону? Како ја видим по статистици, он није баш тако лош. Имају Тибоуа, да не треба да убаце њега? Видиш, он је можда најбољи играч који је икада играо у колеџу, освојио Хајсмена и Био шампион 2 пута. Али опет, он је Играо у Флориди, а они не корсите про напад, него вајлдкет напад комбиновано са спред формацијом. Требаће му времена да се навикне на НФЛ, поготову на снеповање испред центра, из ејс и ај формације...

Тако да, тим речено, Денвер је солидан тим, али МекДенијелсу би било боље да следеће године поправи екипу, иначе су најебали. Попиће отказ, само тако. А Тибоу би морао већ следеће године да их вади из гована, а још је зелен за професионалце.

Taman krenuh sa merakom da čitam jer vidim Denver, kad ono američki fudbal... Mislio NBA :(

6. uzeo sam net paket od 2megabita dole i pola gore, nije neki al placam ga 1750 tako da me i tu boli kurac

Брате, деру те. Ја имам 4 мега доле, пола горе за 1400.

Сад ми је јасно зашто си надркан. Опраштам ти све.
    И ја бих испиздео.

7. Није ти фора Пеки... Бановање Царе је као бановање сваког од нас који мислимо добро сајту. Можда је експлицитан често, али увек каже за дефиницију и аутора онако како јесте, нема длаке на језику и зато сам га одувек волео. Али контам да ово има везе са мејлом који је он послао пре неки дан на званичну адресу сајта... И ако је тако, а ценим да јесте, ти буди као Џими или Целт, па истрпи увреде мало на свој рачун, не знам да су они бановали неког кад је њих лично вређао, умеју да истрпе понекад и такав вид критике, јбг... А са овог налога ником ништа ружно није рекао, а ти си се осетио прозваним, само си се изглупирао, навукао те човек да покажеш да си паљевина гора него он. А он уствари то није, ко зна иоле о њему зна ко је и какав је он као лик...

8. Dakle, ukljucujuci i mene, za sada sigurno troje. Verujem ljudima, ipak je ovo ispovedaonica. Valjda su i moderatori, zbog prirode posla... Dobro, i za jos par njih, jer se na osnovu ponasanja moze pretpostaviti. Pa, hajde, da ukljucim i one koji su priznali duple pa se sveli na jedan... I one koji samo definisu, da izvucem neki prosek. Hm... Ljudi, nema nas ovde vise od tridesetak! :))

9. marcipan, upiši i mene, serem se na svakog ovde ko je ikad imao dupli nalog, a nije naveo da ga ima.

10. da ne bude posle vređanje, ovo ono.

11. Мислим да горе у првом посту јасно пише да нико неће сносити последице због онога што овде напише... А ја нисам видео нигде неког експлицитног вређања од стране цареве ШУРЕ...

И да, док сам био на незаслуженом одмору неко од мод екипе ми скинуо једну дефиницију, била је стара 2 месеца и чак је прошла и механичарску радњу а није брисана...

много сам љут због тога, ал оно баш љут! Па нек се јави јуначина само да знам ко је био, нећу му ништа, ево јавно обећавам

12. Peki zna koji je moj dupli i za cega ga koristim

13. И да, док сам био на незаслуженом одмору неко од мод екипе ми скинуо једну дефиницију, била је стара 2 месеца и чак је прошла и механичарску радњу а није брисана...

много сам љут због тога, ал оно баш љут! Па нек се јави јуначина само да знам ко је био, нећу му ништа, ево јавно обећавам

Вероватно овај:

http://vukajlija.com/forum/teme/8840#post_716063

14. Није ти фора Пеки... Бановање Царе је као бановање сваког од нас који мислимо добро сајту. Можда је експлицитан често, али увек каже за дефиницију и аутора онако како јесте, нема длаке на језику и зато сам га одувек волео. Али контам да ово има везе са мејлом који је он послао пре неки дан на званичну адресу сајта... И ако је тако, а ценим да јесте, ти буди као Џими или Целт, па истрпи увреде мало на свој рачун, не знам да су они бановали неког кад је њих лично вређао, умеју да истрпе понекад и такав вид критике, јбг... А са овог налога ником ништа ружно није рекао, а ти си се осетио прозваним, само си се изглупирао, навукао те човек да покажеш да си паљевина гора него он. А он уствари то није, ко зна иоле о њему зна ко је и какав је он као лик...

Ако изузмемо 2,3 налога у последњих пар недеља рачунајући један прекјуче и један данас, чисто да отвори тему и најебе ми се мајке.

15. Неко рече за дупле, упишите ме тамо да немам ни један.

16. Не знам за то, пошто ми побеже са ПВТ-а јер је банован, али верујем да је био испровоциран. Требало је да га оставиш овде да расправим са њим као са човеком на ПВТ шта је то било, али овако му ниси дао шансу... Нећу престати да га браним, никад, чисто да знаш, све док ме не убедиш( не мора овде, може на ПВТ) да није 100% у праву и да га заслужено треба одстранити ЗАУВЕК из наше мале заједнице...

17. Наравно Данкане, верујем у твоју толеранцију и разумевања, тако да ћу бити расположен да ти објасним како је он фин момак. Очекуј пвт за неких 10ак минута, можда мање. :)

18. Пеки брате сад сам видео пвт и грдно ћеш да се зајебеш ако т урадиш. рекао сам и Луллаби да ме не оптужујете за дупле налоге јавно!

19. Пеки д џем

Неко рече за дупле, упишите ме тамо да немам ни један.

* pre 3 minuta

Znaci li to da se ne moze pretpostavljati da samim tim sto je neko mod nema i duple ili je ovo previse indiskretno pitanje? :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.