Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
javna je tajna da ovo nije tacno
Kako kika boj dobija brisanje defki za lajkovanje a svi koji su to radili(da, uključujući i mene) su dobili uslovnu kaznu i brisanje duplih. Kika boj je imao jedan dupli, a onaj pajvan Roberto Incesticid sa 5 nije dobio ni b od ban?
I kako je JTU upao na moderatorski nalog, leba vam?
neki modovi imaju duple i to nije tajna
Kako-tako, dokazano je :)
najbolje bi bilo da svi lepo odspavate pa ujutru natenane.
И то за Кику си АПСОЛУТНО у праву, ја сам се већ обратио на ПВТ са том темом модератору, Кика једноставно НИЈЕ жртвени јарац и ја сам уз њега и заложићу се до краја.
А то за ЈТУ-а не знам поуздано ;). Али видиш ваљда да Крајинг Најф није више модератор :)
Strajo, hvala na informaciji. Dakle, spisak cu da revidiram. I lepo sam rekla da je to vrlo lak posao...
Nije fer prema čoveku, banujte mu samo duple i stavite ga na uslovnu tipa još neki najmanji prekršaj i banujte ga trajno. Samo da napomenem, da mi ne bi kasnije neko slučajno naturao na nos da sam ga bez razloga branio - ja ne odgovaram za to što on radi. I samo mrzim nepravdu i tvrdim da je kazna prestroga. Što bih ja ili bilo ko drugi koji je lajkovo sa duplog bili vredniji od njega?
Марципан то је било упућено мени! Ево овде јавно да кажем... Ово су моји дупли налози.... : Неки небитан лик, Пуфна, Цакана, Аксен, Орко, Мулуца, Најлон кеса, СМарко, и тако даље и тако даље... ето а ти их све наброји тамо... И да заборавих Јацка, и Чупее па ти изволи све их наброји тамо, па бануј их као дупле налоге! И сваком од њих онемогући да се опет логују... паметни човече!
Ja ti se onda divim na kolicini definicija
marcipan, nema na čemu. :)
ljudi imam nešto bitno da ispovedim...sajt je postao nenormalno dosadan...jedino me ove trač scene zaintrigiraju...pričajte dalje, molim vas...
grofe mene ni tračevi više ne zanimaju :(
straja je sam sebi majka
Što mi onda ne spavamo...?
lagao bi kad bi reko, da mene ne zanimaju :) jbg, izgleda imam više živaca od tebe... :)
grofe imaš, dušane ovo nije smelo da izađe u javnost
Добра идеја, имаш плус од мене за ово! Сутра ћу да ти прочистим профил, и теби Роберту Инцестидидиу и коме још беше, допуни ме.
Oh... Provaljen sam...
al ih gubim i ja... :)))
jebote, koje prosvetljenje...odoh... :)