Вукајлијашка исповедаоница

1. Kad ga već pomenuste, baš me zanima jel taj Roberto bio banovan na duže vreme pa se posle isteka bana jednostavno nije vratio ili je sam zapalio od sramote posle onog provaljivanja?

2. Ajde, Grofe, lepo spavaj :) I mi ćemo da se razilazimo, nadam se... :)

3. Двајт, немам појма. Имам неки осећај да је направио дупли после, од срамоте. :)

4. Peki, a u čemu je ovde zapravo problem?

5. alo, tom kika boju nisu obrisane definicije zbog davanja pluseva samom sebi, već zbog puštanja muda u izuzetno pipavom trenutku.

trtljate k'o žene najgore.

6. Peki, a u čemu je ovde zapravo problem?

Искрено, немам појма. :)

7. Peki, nisam to mislio! Nemoj da izokrećeš.
    To i nije neka fora.

I ja i Dankan se zauzimamo za čoveka koji ne može da se zauzima za sebe jer ste ga vi banovali i koji nije govnar da pravi dupli i proziva modove kao dosta ljudi ovde.

Eto, ako je Roberta sramota mene nije. Jesam zasrao i priznajem.

8. Талентовано Глуп, да допуним Пекија кад је већ питао.

Сурлави, то, бре, није тема, већ зашто је на Стубу Срама ако је имао само један дупли и пичке материне, као да је најгори скот. И да, тртрљамо горе од жена, ја одувек и јесам :)

9. aha, ako je tako, onda se izvinjavam što ulećem naglavačke.

10. Ми тебе увек дочекамо раширених руку, седи, запали, узи неку цирку :)

11. I ja i Dankan se zauzimamo za čoveka koji ne može da se zauzima za sebe jer ste ga vi banovali i koji nije govnar da pravi dupli i proziva modove kao dosta ljudi ovde.

Ај питај Данкана да ли није говнар и да ли не прозива модове. Немој да лупаш глупости без потребе и предзнања.

Едит: Ако мислиш на Цару, тј. Хрњауа, тј. овог што је малопре отворио налог па сам га бановао.

12. Misli na kiku, to sam i ja provalio, đe gledaš ti :D

13. Ne, mislim na kika boy-a.

Dankan je bolji čovek od pola njih ovde, i on jeste prozivao modove, al' sa razlogom i dosta blago i suptilno. Pod govnarskim mislim da sad, na primer banuju Motiku i on iste sekunde napravi dupli i otvori temu i po svim temama napiše: MODOVI SU PIČKE! Ne sumnjaj ti u moje predznanje.

14. Па онда нема везе са мојим постом, ја немам везе са тим Кика бојем.

15. Ај леба ти, ако ниси видео овај последњи ПВТ погледај га

16. Ај питај Данкана да ли није говнар и да ли не прозива модове. Немој да лупаш глупости без потребе и предзнања.

Едит: Ако мислиш на Цару, тј. Хрњауа, тј. овог што је малопре отворио налог па сам га бановао.

Еееееееј, еееееј, еееееј, кочииииии!!!! Немој овако да ми убацујеш речи у уста, Пеки. То да ли прозива модове, то ме не занима. Друго то да је "интернет говно" је сам Цара за себе рекао МЕНИ на ПВТ још пре месец дана, а ја сам га само цитирао пар пута, што наравно не значи да сам ЈА РЕКАО или ПОМИСЛИО исто за њега. Све што мислим о њему рекао сам ти на ПВТ, везано за ствари које знам о том лику....

17. Jeste li vi ljudi normalni!? Po kom osnovu ste obrisali čoveku tridesetak definicija i stavili ga na stub srama? Za šta bre!? Za lajkovanje s jednog duplog? Pa po toj logici bi stub srama trebao da se prelijeva!!

18. Nemaš veze?

Пеки д џем

Kika boy

http://vukajlija.com/recnik/autori/18094

Иде на стуб срама због лајковања самог себе са дуплог налога. За казну, аутору је обрисано тридесетак његових дефиниција.

Исто ће се десити и онима који у будућности буду покушали исто.

* pre 3 sata

19. То се мени пало да напишем јер ми је био мерак да упишем неког на стуб срама. Нит сам ја окрио лајк, нити га обрисао, нити му брисао дефиниције. Могу и да ти кажем ко је то урадио, али не смем, такво је правило.

20. Okej, izvini što sam te nepravedno optužio.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.