Вукајлијашка исповедаоница

1. Еееееееј, еееееј, еееееј, кочииииии!!!! Немој овако да ми убацујеш речи у уста, Пеки. То да ли прозива модове, то ме не занима. Друго то да је "интернет говно" је сам Цара за себе рекао МЕНИ на ПВТ још пре месец дана, а ја сам га само цитирао пар пута, што наравно не значи да сам ЈА РЕКАО или ПОМИСЛИО исто за њега. Све што мислим о њему рекао сам ти на ПВТ, везано за ствари које знам о том лику....

Уф, извини, налупао сам се глупости грешком... Покушао сам нешто скроз друго да кажем, не обазири се. Пола 3 је ујутру, не видим испред себе. :)

2. Није Пеки, и ја мислим. А мислим и да знам ко је. А мислим да кад то кажем да и Филозоф схвата ко је....

3. Okej, izvini što sam te nepravedno optužio.

Извињење прихваћено.

4. Što reče Šekspir 'Mnogo buke ni oko čega'...

5. Jebo sam svoju sestru, doduše 36-o koleno, ali sam jebo sestru. Ovo nema veze sa Vukajlijom, ali morao sam svoju dušu da olakšam.

6. sve preko 9 kolena se više ne računa u sestru. a 36 koleno čak ni u dalju rođaku... tako da ne beri brigu...

7. Ma idi, 36. koleno.

Pa u nekom manjem mestu, svi su 36. koleno.

Sumporbrate, oduzimaš nam dragoceno vreme ovde. Nemoj se zajebavati, dolaze nam ljudi sa ozbiljnim problemima.

8. Jeb'o sam ja četvrto, bio u vezi. Sve normalo...

9. Najbolje vam je da se presaltate u temu Jebanje. Ima da oduvate Lakija i kompaniju :)

10. тај рад фацо...
    колико настраних људи има у мом окружењу...

11. a jel ste primetili da se ovih dana sve teme pretvaraju u "jebanje". zar nam ništa više nije sveto!?!?! o.O

12. JA jebem! Morao sam da se ispovedim!

13. Sjebao si me rodjace, brate sumpore! Levu!

14. Rekoše mi da je ovome mesto na ovoj temi...

Пеки д џем

Ниси требао да правиш ове налоге!

Stvarno? -.-

Jbg, sada vidim da su mi potpuno nepotrebni... Ništa dobro nisam dobio od njih...

15. и ја мислим да су мени били моји тотално непотребни. требало је да сачекам да истекне трајни бан овог налога, а не дупли да отварам, и још шаљем модовима неке глупости..

16. Ovaj nalog je počeo da preuzima kontrolu nada mnom. Prvo sam želeo da zajebevam narod koji očajno piše i postavlja krš postere i bilo je zabavno na početku. Sad ulazim na njega kad se iznerviram i kad sam ljut, pa nešto jedem govna i nerviram ljude koji su kul i sa kojima nisam u lošim odnosima. Banujte me, trajno.

Voli vas vaš... W.

17. Не капирам шта ће вам дупли налози да бисте зајебавали народ? Што то не можете са правог налога? Ја сам направила само један дупли, икада. Мушки, да бих могла да пишем мушке дефиниције, којих се максимално суздржавам да не напишем са овог. И да, не мислим да жене и мушкарци треба да буду равноправни, јеби га. :)

18. Evo da ti odgovorim... Zato što nisam takav, da odmah skačem za vrat. A želeo sam da vidim kako ljudi reaguju na to. Recimo kao neki eksperiment da je ovo bio.

Aj uzdravlje.

19. Курац мој је ово само обичан сајт!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.