Вукајлијашка исповедаоница

1. Izgubio sam svemirski modulator.

2. modulaaaaaaator. smorila sam se ko nosha.

3. Ја сам направила само један дупли, икада. Мушки, да бих могла да пишем мушке дефиниције, којих се максимално суздржавам да не напишем са овог.

Ima nas, ima nas! :D

Zaista, je li kažnjivo to ako napraviš još jedan nalog da bi pisao definicije, a ne da bi lajkovao svoje?

4. To nije kažnjivo.
    Možeš da imaš dupli sve dok ga koristiš za definicije i postere, a ne za lajkovanje svojih ili tuđih definicija ili za hejtovanje, prozivke i svađe...

5. хе хе хе, зато ја имам мушко-женски надимак и неутрални аватар :Р

6. FejzbukmANIJAK

Курац мој је ово само обичан сајт!

A ko je rekao da je običan? :))

7. Лули, ај сад лепо реци јел оно све спрдња па да знам кога све овде да отерам у три лепе пичке материне!?!??!!?!

8. Ja sam žena, i ja ništa ne znam.

9. Ja imam odvratno mišljenje o par moderatora i mislim da su obični šupci. Eto. Grešne li su misli moje, hoću li doživeti pakao?

10. Nego šta nego hoćeš.

11. Blek je otišao! 'Ajde nas pustite malo, nije ni nama lako!
    Pokažite malo, jebenog, poštovanja!

12. Пиздим кад видим 5 страна аутора којима је последња активност била малопре, а дефка чека 10 минута на прву оцену

13. ФБ, јебеш му матер... Тако је, како је...

14. 22, skini sliku koju si okacio na temi Fotografije vukajlijasa sinoc.

15. DA be,...hvala pufnice

16. Pročitam dosta tekstova, srazmerno malo ih ocenim. Možda sam postavio visoke kriterijume (a možda sam i licemeran jer ne znam koliko ih se pridržavam kada odlučim da nešto napišem). Spreman sam da zbog stila pozitivno ocenim stav sa kojim se ne slažem. Ne hejtovah i nikad neću! Ne multiplikovah se i nikad neću! Posetim profil autora koji me nečim oduševi. Tamo počastim, ali samo ono što (i ako) mi se dopadne. Nikada ne znam koga ocenjujem, često posumnjam. "Osumnjičenima" svi komplimenti! Uzdržavam se od minusa jer je sajt prevashodno zabavnog karaktera. Zato se ne uzdržavam od nepovoljnih komentara ali takvi postovi najčešće završe na groblju. Ne palim se na sirovi humor, svi možemo bolje ako se potrudimo! Imam još neke principe koji su možda čudni ali nisam spreman da popustim.

17. Imam zarku zelju da odgrizem uho jednom zlocestom moderatoru.

18. Da ne znam bolje, pomislio bih da prethodni post ima sexualnu konotaciju.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.