Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja se varnicim na sebe :)
e sad, zašto je Vlad Drakula pokušavao da oslobodi čileanske rudare?
Moji brkovi su pravi pravcati, imaj to u vidu. A inače, ložim se na katiju, nekako mi je ušćiperna...
Zašto je Vlad Drakula nacionalista?
Ja sam se ložila na Jericha, a onda me je optužio da sam mu napravila dete. Propalo... A vidim da on i Žile imaju nešto, neka, neka Džeri...
A tu su Buri (moj kraj), Mentally disturbed, Zoki... ovo fino društvo sa četa.
Niko nije spomenuo da s eloži na fejda!!! Sramota.
Evo ja ću.
1. Fejd
А фејд се ложи на сисе (о запалио се дабогда:)), ти метила ноге, контам ниси његов тип :р Сад се ложим на мару муњу пуном паром!
mulce kas na mene da se popalis?
na socijaliu :jer je banjalučanka, ima dobre noge i to bez fotošopa... :D
SOC :
Нећу на тебе, сувише си озбиљан :) Кад причам с тобом увек се осећам ко да сам нешто сјебала, а родитељи ми држе предавање :p
promjenio sam se matere mi, iz fundamenta sam se promjenio. :)
Na Dankana i Caru.
Ај добро, верујем Вам, јавићу се кад се наложим :)
Ložim se na Mogshu, hoću da imam njegov nevini izraz.
Također se ložim na StefanaNešto, jer je seksi momak i dao bih mu dukat.
Ložim se na Milicu, jer sam čuo od nekog da je sitna, a mene pale te sitne žemske.
I na Caru. On ima Pandana.
I na JTU-a. Jer je bilmezina neviđena i garant ima mala muda.
Na Dankana i Caru.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jao Facoooo
lolololo
Ložim se na L0L-a jer mu ktitori brišu definicije. :DD
Jao što mi je neprijatno o^^o
Lol je kralj ne dirajte ga on jede pljeskavicu za užinu a vi ktitori kiflu
Jači je lik od Mogše! Ložim se na L0L-a!
Jel mi se to čini il je ova tema postala pomalo pederska? xD