Filmovi Gaja Ričija

1. Koji filmovi i djelovi tih filmova vam se najviše sviđaju?

2. ovo već podseća na Fejsbuk. Nemoj to "Svi "

3. Bolje bi bilo da je naslov samo "FIlmovi Gaja Ričija". Inače, odlični su mu filmovi, samo je malo zasr'o dok je bio sa Madonom u braku pa joj dav'o uloge u filmovima...

4. Da,hvala vam.I zvučalo mi je nekako...bezveze.

5. Najjači filmovi ikad snimljeni :D

6. http://www.youtube.com/watch?v=RiW5YHYlLso

Too tight? You can land a jumbo fuckin' jet in there

Your a natural aint ya tyrone
    Course i am....
    BANG
    A natural fucking idiot!

It's a fuckin anti aircraft gun, Vincent

I thought u said he was a getaway driver? What the fuck can he getaway from!

7. RocknRolla i Lock,Stock & Two Smoking Barrels su mi omiljeni definitivno.Revolver takodje nije los.

8. Rocknrolla je stvarno fenomenalan. Sirovi engleski humor,mafijasi sa stilom i tako te stvari :)

9. Gaj Riči je izuzetan, samo ga je malo ufitiljio u zadnje vreme sa Rokenrolom i Šerlok Holmsom, izgleda mi da je krenuo trbuhom za kruhom kad su ta dva filma u pitanju.

10. Snatch, najjaci njegov film!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.