Кладионица

1. ja lever uhvatio 1, hanover gg3+, dortmung gg, barsa 2+dp, arsenal 2 i g2+
    i ostala mi saragosa 1, vode 2-1 u 87om.

2. Nameštaljka lolol

3. Ал не озбиљно, написаћу мемоаре колико немам среће са кладионицом мајке ми

4. Strašno, baš mi je žao нејкед.

5. brate zajče, što pokri dobitak :DD
    a ovo igraš u zero betu garant, poznajem tikete :))))

6. Za sutra, 2+ tiket i roma u singlu.

http://i.imgur.com/cnmT4a4.png

7. Ma Sandrlend-Njukasl 5+, greške nema

8. Kvota na Romu? Mrzi me da kopam po Mocartu sad.

9. Hanover - Hofenhajm 2&gg. 5.30
    Norič - Kardif PX. 2.10
    Šalke - Dortmund 2&gg. 3.00
    Vila - Everton X. 3.20

Kako bi mi lepo leglo ovih 4 soma
    JEBEM TI ASTOL VILU

10. Fala Coa, vredi igrati ovo, baš su u dobroj formi, + nemaju evro kupove da im odvlače pažnju. Možda i pojačati sa 2 i 3+, ima da pršti.

11. цееска, пеесве, наполи, јувентус, динамо загреб и селтик, с последњим парама.

12. DA TI JEBEM MRTVI AJAKS 28 SUTEVA POSLEDNJI TIM NA TABELI KOJI JE IZGUBIO POSLEDNJIH 5 UTAKMICA ,AJAKS KOD KUCE 5 0 0 I ONI NE MOGU DA GA UTERAJU BAS KAD SAM STAVIO POSLEDNJU PARU NA JEBENI AJAKS I KVOTU 1,17 .

13. Паде ми на памет, дал кладионичари у нпр. Холандији, Шпанији, Белгији и тако тим земљама широм нашег континента, дал се кладе на нашу лигу? Дал је уопште имају у понуди, и ако је имају обраћају ли пажњу или је прескачу ко што ми овде прескачемо Перуанску, Јужноафриканску, Парагвајску лигу ...
    Шта ви мислите?

14. Jes, ko što se ja kladim na bolivijsku ligu, argentinsku, belorusku, jermensku, kinesku i ta govnarija. Dakle, odgovor je ne.
    E, sad, mi smo po tvojim nabrojanim državama, na, što bi rekli Hrvati razini Poljaka, Rumuna, Čeha, Slovenaca i donekle Slovaka. Mađari su sad i jaki, pa se redovno klade Evropljani na njih, dok se na naše ni ja ne kladim.

15. Čuo sam da se Azijati poprilično klade na Balkance, a za Evropljane ne znam... I meni je to padalo na pamet. Zamišljam nekog Johana kako bleji i kaže ''mogao bi ovaj Novi Pazar kec, Donji Srem je u lošoj formi'' lolololo.

16. Није фазон у лиги него у фаворитима, мислим да кладионичари широм европе знају да су фиксеви на Звезду и Партизан сигурни, као што су у мађарској Видеотон, Белорусији БАТЕ, Чешкој Плзен и тако редом. Свугда имаш такве.

17. Kod mene u selu u dopunu ubacilu košarku, austrijska liga. Pa jebem ti život, krenuće i Paragvaj da ubace.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.