U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
igrajte na MZT danas. kvota oko 3
Prođe tiket, teškom mukom :)
http://i.imgur.com/wcNjXpI.jpg
Ipak je manje stresa uplatiti singl samo na tenis :)
http://i.imgur.com/GwduHUZ.jpg
Danas nema nekog izbora tenisa, bar ne za klađenje, za gledanje ima :)
Mislim sve finala, manje više, rizično, Delpo favorit, a Federer igra pred svojom publikom, nije nikad za odbaciti, iako sad kilavo igra... Ovo je repriza prošlogodišnjeg finala, u kojem je Delpo slavio, poslije 3 seta, od čega su 2 okončana u tie breaku. Mogao je Federer i juče izgubiti, gubio 1:3 u 3.setu, zatim kod 3:4 u 3.setu spašavao brejk loptu, a mogao je i puno ranije završiti meč, ali je prokockao servis za meč u 2.setu. Igra over 9,5 prvi set je uvijek nesigurna, ali realno za očekivati, kao i over gemova na cijelom meču, još jedan tip Federer osvaja bar jedan set po 1,55 nije loš izbor. Osvajanjem Bazela, neće biti promijenjen ranking nijednog. Ali najbolje ne dirati ovaj meč uopšte. Jer već od sutra startuje masters u Parizu, tu je lova.
Atl. Madrid - Real Betis
Segno:1
Tottenham - Hull
Monaco - Lyon
Feyenoord - Heracles
Partick - Celtic
Segno:2
Juventus - Genoa
Napoli - Torino
vredi li ovo staviti na crvenu
ubaci sosijedad
na kraju sam ubacio jos ovo
Lazio - Cagliari
Segno:1XDC
St. Etienne - PSG
Segno:X2DC
Roda - PSV
Segno:X2DC
Vitesse - Groningen
Segno:1XDC
Kayserispor - Galatasaray
Segno:2
Real Sociedad - Almeria
na 4 e, cekam 220
Turci su zeznuti, ap bolje onda da tipuješ na Milan, da konačno pobedi u gostima,a i lepa kvota, a može se desi Parmi kao Tuluzu sinoć.
Evo moja podela danas:
Tottenham - Hull: 1
Dinamo Zagreb - Dragovoljac: 1-1
Juventus - Genoa: 1 D2+
Udinese - Roma: X-2
Celje - Maribor: 2
Real Sociedad - Almeria: 1
Atletico Madrid - Betis: 1 D2+
Za 100 kinti, pa ćemo videti.
пошто ми овај кретен није на време ХЕПИ АУРА где се добија већи бонус уплатио паре, морао сам у клаџу да идем па сам следеће саставио
1. ТИКЕТ
Парма - милан 2
јуве - ђенова 1
лацио - каљари - 1X
Наполи - торино - 1
Монако - лион - 1
Етиен - ПСЖ - X2
Фејнорд - хераклес - 1
Витезе - гронинген - 1X
Патрик - селтик - 2
Тотинхем - хул - 1
Сосиједед - америа - 1
Атлетико - бетис - 1
кајсери - галатасарај - 2
2. ТИКЕТ
ПСЖ - 2
Тoтинхем - 1
сосиједад - 1
бенфика - 1
селтик - 2
рома x2 (мада ово може лако бити кец, рома дала 22 гола примила 1, може их удине напушити једно 3 -2)
севиља 1
3 тикет
виљареал - валенсија - гг3+
унион - ауе - 1
челзи - сити - гг3+
сандерленд - њукасл - 2
4 тикет
Тотинхем 1-1
селтик 2-2
псж -2
јуве 1-1
рома 2
5. тикет
цска - 1
псв 2
наполи 1
јуве 1
атлетико 1
6 тикет.
ово је као нека дојава ал чисто сумљам
динамо - 2-1
7. тикет
парма милан -2
лацио -1
портко 1
бенфика 1-1
салзбург 2 (ови су ме сто пута продали)
варегем - 1
8 тикет.
исто као овај први само без милана и галатасараја.
тако да оних 10 е што ми легне на рачун ћу да пребацим на покер и уђем на неки турнир добар па да пробам направити ловееее
ЕДИТ: А и мало сам пуно глупаво одиграо све ово, мислим 3-4 пара ми се врте ако пукне неки од њих оде пола тикета, ју ноу.
данас пишем тикете у Радмиловом стилу из простог разлога што немам добру камеру да вам окачим слику а и има доста тикета да би то чинио.
да почнемо:
тикет нумеро уно, у онај који полажем велике наде:
челзи гг3+, тотенхем даје 2+, рома даје 2+,виљареал 3+, монако даје 2+, песеже даје 2+ порто гг
квота 49,64
тикет бр. 2:
челзи,јуве,рома,атлетико,псв,салцбург,стандард,порто све 1+прво1+друго
квота 23,22
тикет 3,глупирање:
Сарпсборг х2, федерер узима сет,оливеирензе 1,стромсгодсет 3+,салцбург даје гол у п.п.,Улл/Киса 1Х,Пенафјел 1Х и Базел 2+
квота 22,07
тикет 4, такође лупање:
Конгсвингер Х2,никобинг 4+,фремад амагер 4+, федерер хенд.гем.(2,5) 2,Динамо кијев 1
квота 25,90
тикет 5,реалан ал једна мора да сјебе:
челзи,наполи,јуве,рома,франкфурт,лион,псж,порто,генк,андерлехт,галата,
динамо к. дњепар,атлетико,цволе,олимпијакос,виљареал,парма све 2+
квота 48,82
тикет 6,такође реалан ал 20 парова је 20 парова:
челзи,наполи,виола,јуве,парма,удине,виљареал,атлетико,монако,псж,псв,
цволе,бенфика,
порто,селтик,
салцбург,андерлехт,олимпијакос,базел,динамо к. све 1+ прво
квота 181,18
тикет 7:
сласк Х-1,ЦСКА Х-1
квота 21,60
тикет 8:
рома Х-2,галата Х-2
квота 23,65
највише наде полажем у 1. 2. и 8. тикет, мада не би се бунио да улети било који од ових.
срећно нам данас
sanderlend gg3+
Real madrid B gg3+
Valencia X2
Zasto ovolika kvota na valenciju? Dupla sansa je 1.75. Jebote to je Viljareal.
Kad pišete tikete stavite ih u citat, tako ja radim, preglednije je.
Do jaja dupla šansa na Valensiju, metnuću je negde.
Moze li Monako dobiti 2 razlike ovaj raspali Lion? Cekam to, PSG 2 i Romu 2 za pare. Sta mislite?
http://i.minus.com/jsnYpMjmv4pCv.jpg
Ja mislim da je vreme da Lion sjebe paorski Monako. A i ne znam sto toliko igrate na romu, kad ceo svet igra nesto, jako su male sanse da dodje..
Gazi, kakve su to glupe pretpostavke?
Pre svega, fudbaleri Monaka nisu paori, nego su to igrači Liona.
Drugo, Monako je treći na tabeli, a Lion četrnaesti, znači da će Monako da pobedi jer su bolji. Bolje se zalagaju.
Što se Rome tiče, oni su pet puta zaredom pobedili i glupo im je da sada prekinu taj niz, moraju opet da pobede kako ne bi ispali smešni. Oni sad malo lepše igraju.
Koji Lion? Jedva Dinamu dadose gol i ti kuci. Nekad ekipa za postovanje, najsigurnija na tiket, a danas se raspadaju. A Roma je primila samo 1 gol do sada. Mnogo su takticki jaci nego godinama unazad, i to je uvjek cinilo prevagu u odnosu na Inter, Milan i Juve iz zadnjih godina. Mislim da je vrijeme da i oni osvoje titilu. Ako je ko zasluzio oni su.
Тотенхем 1, Челзи гг3+, Лацио 1, Виљареал гг, Сосиједад 1, Атлетико м. 3+, Монако 1, ПСЖ 2...квота 64
Pre svega, fudbaleri Monaka nisu paori, nego su to igrači Liona.
Drugo, Monako je treći na tabeli, a Lion četrnaesti, znači da će Monako da pobedi jer su bolji. Bolje se zalagaju.
Što se Rome tiče, oni su pet puta zaredom pobedili i glupo im je da sada prekinu taj niz, moraju opet da pobede kako ne bi ispali smešni. Oni sad malo lepše igraju.
To su predpostavke, kao sto je juce Ajax mimo svih pretpostavki odigrao 0:0 sa poslednjim na tabeli. Isto nije bilo nikakvog osnova za to.
Cela evropa danas igra na Monako i Romu, ja tu cenim dva iksa, a ne bi me cudilo i da pobede Udineze ili Lion.
Aj bre ne dizite Romu u nebesa, to je tim koji je posle lacija verovatno najvise para iz dzepa izbio.. Redovno su gubili bodove i od mnogo slabijih nego sto je Udineze kuci.
Ja kazem da nema trika da veceras dobiju Monako i Roma, eventualno ce jedan od njih, i to pre monako nego roma. Mada se ni u to ne bih kladio.
Dal ce MZT da opali Partizana, fina je kvota (Gecevski u svlacionici slusa 50centa i dize tegove).
апсолутно се слажем са газимудом у погледу ове две утакмице. рому бих, ето, да не буде баш да малеришем, најрадије играо гг3+, јер је ред да и ти смрдљивци приме други гол, двапут су ме зајебали на тој игри, са интером и наполијем. али једном ће и да киксну, питање је само да л' ће то бити са овако неким бољим тимом, или у следећем колу са неким сасулом, катанијом и слично.
а лион... смрдљивци усрани које никад више нећу да играм кад дају на њих квоту испод 1.8. ал' баш да ставе 1.5 (или колико већ) на монако је превише, мучио се тај монако током сезоне са знатно слабијим екипама, не можеш одма' вештачки тим да уклопиш перфектно, треба времена. ту је можда најбоље играти да лион даје гол, мора бити квота око 1.6