Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Borusija očajna u drugom poluvremenu.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1431#post_2592327 ПАМЕТНОМЕ ДОСТА
Иако сам педерски ставио Х, јер никад не играм навијачки, али битно је да смо јебали Дортмундоааа
Ovaj gore tiket koji je Zhajk okacio je dobitan?
Ne znam šta je ono. Više golova u drugom?
valjda, ako je tako, dobitan je.
e onda nije puno para stavio pa krije :D
Žajče decxko, zašto opet kačiš tuđe tikete?
ko umije njemu dvije iljade opaaaaaa
ili nasao neciji tiket, tipicno za Zhajka, pa place sto nije njegov :D
Gazimudo, mnogo misliš da znaš.
Мој "мастер план" је следећи, сутра одиграм "сигурице" да направим кеш за викенд клађење и ту га изујем.
АЗ - КАраганди 1
Тотенхем - Шеро КОњевић 1
Севиља - Либерец 1
Лацио - Аполон 1
Панатинаикос - Кубан 1
квота 3
Oboriće te Lacio ili Panatinaikos.
ја за 27 000 пао полувреме Х Базел и дуплу победу Наполи серем им се уста
Иначе Паната је у кошарци :в неће ваљда јебем их уста, доста је реми на Кипру.
Иако ме је Лион сјебо зилион пута, иако сам реко себи више никад на њих, ипак не могу да одолим да не одиграм двојку сутра на онакву квоту, иако знам да ће идиоти опет сјебати
jebemti lebac krvavi i Hildebranda idiota ko mu dade rukavice jebogaker au lebtijebem
Meni juče prošli Barsa i Atletiko 1&3+, i Napoli, Čelsi 1. Čekam večeras na tom tiketu Totenhem 1&3+, Fiorentinu i Sevilju...
EDIT: Nijedan tim mi nije oborio tiketa koliko Lion smrdljivi!
Uložiti 10KM na Fiorentinu i Salzburg (kvota na Salzburg 2.60, na Fiorentinu 1.55)
Za to trebaju muda!
U mozzartu kvota na lion 2.6, u balkanbetu 1.8.
Ili su ovi zaostali, ili ovi znaju nesto sto mi ne znamo
Imam nekih ideja, možda su i realne:
Frankfurt - 2 (2,3)
Salzburg - tm2 2+ (2,25)
Panduri - gg3+ (2,25)
PSV - 1tm1 2+ (3,35)
Ukupna kvota 39,01