U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
неук сам ја за нба баш. слабо и пратим. а нешто ми се не да ни да гледам кад спортклуб случајно узме да преноси нешто ових дана.
bruklin-boston 2
detroit-majami više od 188,5
Love 6 trojki u prvoj
Haha el me jebeš, Armine, sa fona sam? Imam na jednom tiketu Ljubav, Ajzeu, Furnijea pluseve i Memfis dvojku.
8 sve ti jebem ode karijev rekord
ma daj beži sa tim američkim rekordima, ko je dao najviše trojki u prvih šest minuta prve četvrtine u gostima
redovno pročitam nešto ovako
Pol Džordž je postao sedmi najbrži igrač da stigne do 8000 poena 2900 skokova i 1200 asistencija bravo pol
E ljudi, kačio sam već, ima negde na roto-u defense vs position, kako svaki tim brani svaku poziciju, zato sam i stavio Ljubav, jer Portland brani krilne centre uspešno kao što bombaš brani teoriju da Partizan igra u krovnom takmičenju, što će reći kao kurac. Tako da se isplati pogledati.
zanimljivo, baciću pogled
lik je upravo ubacio 30 poena za 10 minuta prve cetvrtine, od cega 8 trojki
i dalje je kurac od igrača
AAAA jebote sta je ovo!!
34 al jeste kurton glupi haha
a jeste izvalili veliki hrvatski derbi večeras orlando feniks, rudež i hezonja protiv bendera
svi ukupno će dati 3 poena
Naš sajt sa sažetim statistikama, linkovima ka povredama, petorkama...
http://nbaknights.com/nba-igraci-granice/
Kompletna statistika timova i igrača...
http://www.hoopsstats.com/basketball/fantasy/nba/teamstats/17/1/diffeff
Oce li me pojebati mladji gasol izgleda da oce
Ajde plamli daj jos jedan da jedan tiket zazeleni lakse posle ide sve
Edit: dao ga plamli vec, plamli faca najveca poslednjih 5 kola prelazi svojih 8,5 poena a i kladze face sto mu ne dizu granicu. Valjda sto uvek dodje do 10 ili maks 11 pa mu prosek i dalje 9 lol al on mi je prvi fiks uvek.
inače u ligu je ušao i treći plamli, Maršal, za Njujork, najverovatnije se neće dugo zadržati ako se već nije vratio u NBDL ligu al eto
Mjeson, Majls, Maršal
Kakvi seljaci roditelji sa ovim fazonom imenovanja da su srbi zvali bi se Milan, Mitar i Miloš