Кладионица

1. Predražinjo
    Laki, ja lično nikad ne bih isplatio ovoliki keš odjednom, nego malo po malo. Mada ko zna šta bi tu moglo da bude, neko hakovanje naloga kao, i te fore... probudim se ujutru a ono krompirić u stavci balans :)

Meni su isplatili milion na kinu odmah a tiket kad od 4 milke su mi uplatili na račun, o mocartu pričam.

2. Kako si potrošio 5 miliona?

3. Kako misliš potrošio?

4. Šta si dugovao pa vratio?

5. Kupio je kucu u arandjelovcu od tih para

6. Zaradi je kuću u Arabiji

7. Ko je još kupio šta od kladionice haha
    Čupavi uzeo 4 mil na gomilu nadrogirao se i otišao na rulet da puni ruku po 50 k

8. Нашао сам начиун на који ћу јурити милионе. Пар/непар голове на 20 динара. Вечерас ниже енглеске лиге, ни не гледам шта играм само рандом лупам, 1 200 000 данашњи излазак. гг

9. Космајац
    Ko je još kupio šta od kladionice haha
    Čupavi uzeo 4 mil na gomilu nadrogirao se i otišao na rulet da puni ruku po 50 k

paaa nije daleko od istine ali to samo prvih par dana

10. Nikada nisam dugovao jedan dinar

11. Dajte igrače za Evroligu, gde je zastoj

12. Kako danas evroliga o boze gospode ne mogu

13. Svi plus danas jebem ti leba

14. Da probamo ovako

N. Cole 12.5 +
    G. Printezis 13.5 +
    A. Moerman 9.5 +
    Himki 83.5 +

15. M. Thomas sk 5.5 +
    A. Hanga 9.5 +
    G. Ayon 11.5 +
    A. Goudelock 16.5 +

16. Hahahaha Shomy isto sam i ja pomislio

17. A znam da vas je poobarao u prošlom kolu, ali sad mora da vrati, zar ne? :)
    A i odmarao je u Grčkoj pre dva dana

18. Ma na Olimpijakosove igrače samo minus rokam, neću da kidam živce više na gomna. Mada ruku na srce, Printezis me ispoštovao prethodnih sezona u 80% slučajeva, ali više ga ne stavljam na tiket.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.