Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Tiket 1
Malaga Eibar pp2+ 2.45
Lacio Katanija X-1 5.25
Lejton Jeovil 1 2.2
Valensija Osasuna 1-1 2.10
Oksford Sautend 1 2.50
Kvota 148
Dobitak 74
Tiket 2
Čelsi Svonsi 4+ 2.7
Barselona Kordoba Više golova I 3.05
Lacio Katanija 1i 2-3 3.15
Akhisar Antalija 2i3+ 3.05
Hetafe Atletiko Madrid 2 2.10
Juventus Milant t2 1+ dp 2.25
Kvota 373
Dobitak 186
Tiket 3
Hereford Teleford 2/1 26.00
Luton Barrow 4+ 2.50
Braintree Macleton GG3+ 2.05
Valensija Osasuna 1 1.40
Kvota 186
Dobitak 186
pa tu ce negde da bude kontam oko granice, al vise mi vuce na plus.
Probajte keca na Southport protiv Lincolna
gostima 9 ili 11 igrača nije došlo.
znaci fila 1 i atlanta 2 od nba...a sta cemo od tenisa...i da svaka cast predjosmo 20 soma postova...
ако ова малага добије ову утакмицу ја лично шаљем писмо УЕФИ да је намештено из 2 у 1. Оно је хаос како су они играли. Нападају цело полувреме и таман да шутну додају голману. И онда Савиола излети на голмана са још једним типом и гађа у гошу место да дода и да дају гол. Туга.
Fejže mene to baci sa tiketa... Jebem li im kevu špansku a u prvenstvo jebu odreda.
Izgubili su proslu u prvenstvu od poslednjeplasiranih.
ja odlucio da sacuvam pare veceras...eo da napisem sta bih igrao, da znam ako prodje da se roknem..
mallise - giraldi 1 1.85
philadeplhia - bruklin 1 1.85
minesota - atlanta 2 2.15
na 1000 dinara dobitak 7000
Dobili su reala 3-2 prije 2,3 tekme. Ojebali su Valensiju 4 0...
нек' дају говнари сад још један, да ми буде жив бар овај један тикет.
играо кеца на шпанске смрдљивце
лацио х-1
валенсија х-1
шебур пх
астон вила пх
халифакс 1-1 и
лутон 1.
квота 300!
опа, ето их говна.
ФМ, пиши пријаву за фифу, ту сам да помогнем :Д
Fejže evo me,jebaću im mamu. JEBENI PP2+ NISU MOGLI,NI DUDA ŠTO IDE SAM NA GOLMANA I PUCA SA DVAJES METRI,NI SAVIOLA ŠTO GADJE GOŠU!
никад нисам кењо намештено бла бла, ал ова је богами намештена. богами
Al što je najgore kažem sebi ae pičko igraj 1 i 4+ i ne skupim muda.
ма ја сам знао да ће буде голова, ал реко ово ми најисплативије. 1 и 3+ није била нека квота, и још се нисам ни узнемирио кад је еибар повео. капирао сам да ми то чак иде у прилог. међутим, они лагано омаше седамсто шанси. и сад као дали 3комада. е серем ти се у фудбал
ако халифакс да гол до полувремена и астон вила исто, може фешта да буде после, врло могуће да улети тикетић.
ma španci su to, cigani najveći, prodali bi kevu za dezodorans
ахахах 4 1 крај лоло не ве ра!
ne, nimalo nisu providni
I onda će:
"U početku smo slabo krenuli i primili smo gol na kraju prvog poluvremena. Dok smo bili u svlačionici ušao je trener i ispričao nam motivacioni govor o tome kako on ne prima platu a nas trenira i nas je to dirnulo u kurac i mi smo ušli na teren kao da nam slijedi smrt ako izgubimo. I mi smo sa teškom mukom dali 4 gola i jedva dobili protivnika sa 4:1."
EDIT: Na početku prvog :)
примили су на почетку гол, у 11 минуту.