Кладионица

1. Vidjoh Džankile,ja odigrao 3 bollje da nisam ni igrao...

2. Kontam da ih danas izaso, jer sam sinoc usrao sebe samog...odigram phau i soedu obojica izgube 6-0 6-1...strasno...a evo ovaj malisse ide super za sad...a videcemo za filadelfiju i atlantu

Makaronac, od svuda po malo...trenutno imam oko 8000, nije mnogo a bogami nije ni malo...ocu da se popravim na 15-20 iljada, zato i gadjam kvote 6-12...za 1000

3. pa kupi nešto vrijedno čovječe, jebo kladionicu :)

4. brate 80e? polako, prvo da se popravim pa tek onda :D

5. Uzmeš 50 evra igraš barsu kec ,real kec,junajted kec i eto para :D

6. ne igram fudbal vec neko vreme :D

7. Momak u fudbalu su pare. I eventualno tenis... Al tu odigraj federera i dobar si:D Evo ja prije neki dan finih 200 evra pokupio na fudbal...

8. naprotiv, u ostalim sportovima su pare, pogotovo u KI basketu, i dodatnim granicama

9. I Peković i Rubio i Kiriljenko i aukurac. Opuvaće Minesota Atlantu ka iz pičke.

10. alal vam kurac za NBA, sve ste omasili, a i ja sam. :D

11. hahahaha kakav fail, sve naopako :)

12. чуо сам да је хјустон усрао лејкерсе синоћ ал ће зато данас да добију сан антонио. 7.5 квота, играјте 2 на лејкерсе не могу да изгубе 5 за редом јер то су ЛЕЈКЕРСИ! лолол

13. ma beži u kurac i ti :D
    staviću 200 dinara na lejkrse. :D

Indiana Pacers-Miami Heat 87-77 evropski basket eto to.

14. Ma Kobe mora večeras preko kad nije sinoć :)

Evo najigranije utakmice u kladionicama tokom ove sedmice i šta se igralo na njih. Jebeš im mater odigraći ih za marku :D

Kvota: 94.44

http://oi48.tinypic.com/332409i.jpg

15. U Premier kladionici.
    Evo link:
    http://www.premier-kladionica.com/#app=82a8&ef87-position=0

pa klikneš ovo lijevo što piše najigraniji.

16. Šta mislite o Lejkrsima 2 večeras?

E makaron a ima za basket najigranije ?:D

17. E za basket ovde nema a i ne znam ni gde ima :))

18. моја данашња анализа је довела до јако интересантних парова и типова. помало бизарни ал кад боље размислимо и нису.

кренимо овако. 3+пп 4 текме, углавном пријатељске и то оне у којима играју немачки клубови. Анализа проста, жељни фудбала нису играли месец дана и више па ће одма кренути са трпањем.

Парови следећи

Херта- Волфзбург II
    Чемниц- Херта II
    Дизелдорф- Монс
    Вердер- Волфзбург
    евентуално, можда и Фурт- АЗ Алкмар

А што се тиче фиксева, то сам овако замислијо.

Јуве- Милан Х2, за храбрије чисто 2.
    Јуве пуко од Сампдорије с играчем више, нису у некој форми, а милан је милан, европски гигант, великан а и у бољој је форми. Уз мало среће победиће, а Х2 је готово сигуран. фина квота 2.02, 4.8

Сарагоса- Леванте 2. Ово је готово сигурна двојка. Леванте је победио Билбаа са 3:1 у преокрету од 0:1 добили су крила гарантовано. А и први двомеч је Сарагоса добила у гостима па Леванте ово мора да добије. Просто мора. А и чуо сам да Сарагоси неће играти два најбоља играча, Бабовић и онај други. Иначе Сарагоса се распада и велики је фаворит за испадање из лиге, те је овде 2 реално. Квота 2

и трећи пар Спортинг- Пакос Фереира Х2, за храбрије чисто 2.
    Спортинг је изгубио од Фереире пре непуних недељу дана код куће 0:1. Пакос такоће има играча који је по проценама стручњака бољи од Месија, и за кога су заинтересоване многе фудбалске лобање попут Ман Утда, Ситија, Милана, и Барсе. Брз и експлозиван лик. Спортингу с друге стране не игра 4 играча, који чине костур тима због стомачног вируса. Овде је икс два 100% сигуран а 2 једно 65%.
    ЕДИТ: И квота на фереиру је пала са 4.6 на 3.6 од јуче у 21 сат.

Укупна квота са три двојке је 56 по моцарту

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.