Gol mi je falio, samo da ga je Arsenal dao. Dugo se nisam ovako iživcirao gledajući tekmu. Jebem ti retarde Londonske.
На Вукајлијашком опуштено пали на све три текме. :Д
Јувентус испушио у финишу. Газимудови голови кикснули жешће, а Сити дао 2 комада у првом, а после ништа.
http://www.ustream.tv/channel-popup/caslmsoon
Гледајте текму 16 минут 2 2, ХАОС ЈЕБЕНИ. Нисам бољих 15 минута фудбала видео до сад
Ja sam u gadnoj krizi, ne slusajte me ovih dana.
Ludnica
бураз прошо квоту 42. 10 парова три фузбала, два НБА и 5 тениса. Сића квоте само Ница преко 2. Таман дима дизведе рибицу
Иначе генерално гледано коло лоше, субота једна пад, јуче свих јебених 5 сам оверијо НЕ ВЕ РА
@Fejz
ŠTO UČINI OD NAŠIH NOVACA PREDSEDNIČE!
Mene oborio real i juventus.
Zatvoricemo mi temu ne kla di o nu :D
Jos malo statistike: u ovoj sezoni jos se nije desilo da neka ekipa protiv Efesa u gostima postigne vise od 72 poena, a da izgubi. Svaki put kada je neko prebacio 72 poena, Efes je imao manje. Alba, kao sto sam rekao, nije prebacila 65 poena u prethodnih 5 tekmi, a tokom citave Evrolige, samo 2 puta u gostima je prebacila 65 poena. Deluje mi ovo veoma primamljivo, mislim da cu odigrati 149.5<
Madjarstine jos nisu pobedile na gostovanju u ABA ligi, a samo dva puta su u gostima izgubili sa manje od 15 razlika. U Madjarskoj je Buducnost dobila 50:75, a zna se koliko je neugodna Moraca. Crnogorci ne smeju da se zezaju ako jos razmisljaju o F4, granica za hendikep je poveca, ali mislim da ulazi.
Crvena Zvezda - Cedevita G BR. 79.5< 1.85
Ako neko nije provalio, ovo je da Cedevita daje manje od 79.5 poena. U ligi jos niko u Pioniru Zvezdi nije dao 80 poena, ne znam sto su sad stavili ovoliku granicu. Ocekuje se tvrda tekma, ne verujem da ce se raspucati, u Hrvatskoj niko nije presao 70 poena, a ocekujem i da Zvezda malo oladi nakon Ulma.
Olimpija - Zadar H1 -6.5 1.85
Zadar je dva puta pobedio u gostima, a svaki put kada je izgubio, razlika je bila 7 i vise. Olimpija je dobila Zadar u prvom delu u gostima, a zna se da je Zadar kod kuce najjaci. Opet, mogu biti neugodni, moze da se proba i samo kec na Olimpiju, kvota je 1.35, nije za bacanje.
Efes - Alba 71:62
Siena - Himki 82:76
Buducnost - Solnoki 88:63
Crvena Zvezda - Cedevita 90:65
Olimpija - Zadar 88:81
Jos jednom da se pohvalim, 5/5 protekle nedelje :)
Jebo hvaljenje, jesi li uzeo kintu?
Jesam za efes i sienu, dao hiljadarku, uzeo 3420, za ove tri me mrzelo da idem :D
Nek se nosi Monako u tri picke materine.
ps. da li je neko ladno izbrisao post o RADNICKI - MZT manje od 154,5 poena zato sto ce pasti.. Ne-ve-ra
jeste, sevastokrator je napisao bio :)
Ja odigrah svasta....2 tiketa od 1000, i jedan od 100....eo ovako...
Onda, navescu samo koga sam igrao da pobedi...mrzi me da pisem nesto...
Ulog 1000
Dobitak 12000
i treci, za 100, la bomba
Ulog 100
Dobitak 20000
to je to...
jesam, napisao sam i izbrisao da se ne brukam, jer sam mislio da ce 200 preci kako su krenuli :D
Ma nemoj se brukati sto brises, a za promasaje nema veze :D
kad budes igrao keca na kvotu 1.3 a gost pobedi 1:7, tad imas razlog da brises. I to nakon analiziranja utakmice.
sevaste, odakle ti minus? ne bih da kenjam sad posle tekme, al to je bio plus dana...jebote...video si tekmu u skoplju kolko poena bilo...
ma neke retardirane statistike sam gledao i racunao da ce da ih potopi radnicki, al jbg...
I jebena Nica je dala 3 komada. 'Oće to. Čim ih ja odigram 0-2, to mora u kontru pa da ga jebeš.