Кладионица

1. I jebena Nica je dala 3 komada. 'Oće to. Čim ih ja odigram 0-2, to mora u kontru pa da ga jebeš.

2. Gol mi je falio, samo da ga je Arsenal dao. Dugo se nisam ovako iživcirao gledajući tekmu. Jebem ti retarde Londonske.

3. На Вукајлијашком опуштено пали на све три текме. :Д
    Јувентус испушио у финишу. Газимудови голови кикснули жешће, а Сити дао 2 комада у првом, а после ништа.

4. http://www.ustream.tv/channel-popup/caslmsoon

Гледајте текму 16 минут 2 2, ХАОС ЈЕБЕНИ. Нисам бољих 15 минута фудбала видео до сад

5. Ja sam u gadnoj krizi, ne slusajte me ovih dana.

6. бураз прошо квоту 42. 10 парова три фузбала, два НБА и 5 тениса. Сића квоте само Ница преко 2. Таман дима дизведе рибицу

Иначе генерално гледано коло лоше, субота једна пад, јуче свих јебених 5 сам оверијо НЕ ВЕ РА

7. @Fejz

ŠTO UČINI OD NAŠIH NOVACA PREDSEDNIČE!

Mene oborio real i juventus.

8. Zatvoricemo mi temu ne kla di o nu :D

9. Efes je objektivno jaci, a igra na svom terenu, tako da ne ocekujem da ce utakmica uci u penal zavrsnicu, a Alba nece prebaciti 65 poena, moja procena.

Jos malo statistike: u ovoj sezoni jos se nije desilo da neka ekipa protiv Efesa u gostima postigne vise od 72 poena, a da izgubi. Svaki put kada je neko prebacio 72 poena, Efes je imao manje. Alba, kao sto sam rekao, nije prebacila 65 poena u prethodnih 5 tekmi, a tokom citave Evrolige, samo 2 puta u gostima je prebacila 65 poena. Deluje mi ovo veoma primamljivo, mislim da cu odigrati 149.5<

Razmisljam i da na Siena-Himki stavim 156.5 >
    zabari cesto prelaze 80

Buducnost - Solnoki H1 -13.5 1.85

Madjarstine jos nisu pobedile na gostovanju u ABA ligi, a samo dva puta su u gostima izgubili sa manje od 15 razlika. U Madjarskoj je Buducnost dobila 50:75, a zna se koliko je neugodna Moraca. Crnogorci ne smeju da se zezaju ako jos razmisljaju o F4, granica za hendikep je poveca, ali mislim da ulazi.

Crvena Zvezda - Cedevita G BR. 79.5< 1.85

Ako neko nije provalio, ovo je da Cedevita daje manje od 79.5 poena. U ligi jos niko u Pioniru Zvezdi nije dao 80 poena, ne znam sto su sad stavili ovoliku granicu. Ocekuje se tvrda tekma, ne verujem da ce se raspucati, u Hrvatskoj niko nije presao 70 poena, a ocekujem i da Zvezda malo oladi nakon Ulma.

Olimpija - Zadar H1 -6.5 1.85

Zadar je dva puta pobedio u gostima, a svaki put kada je izgubio, razlika je bila 7 i vise. Olimpija je dobila Zadar u prvom delu u gostima, a zna se da je Zadar kod kuce najjaci. Opet, mogu biti neugodni, moze da se proba i samo kec na Olimpiju, kvota je 1.35, nije za bacanje.

Efes - Alba 71:62
    Siena - Himki 82:76
    Buducnost - Solnoki 88:63
    Crvena Zvezda - Cedevita 90:65
    Olimpija - Zadar 88:81

Jos jednom da se pohvalim, 5/5 protekle nedelje :)

10. Jebo hvaljenje, jesi li uzeo kintu?

11. Jesam za efes i sienu, dao hiljadarku, uzeo 3420, za ove tri me mrzelo da idem :D

12. Nek se nosi Monako u tri picke materine.

ps. da li je neko ladno izbrisao post o RADNICKI - MZT manje od 154,5 poena zato sto ce pasti.. Ne-ve-ra

13. jeste, sevastokrator je napisao bio :)

14. Ja odigrah svasta....2 tiketa od 1000, i jedan od 100....eo ovako...

Arn - Cepelova 1 1.85
    Mladenovic - Babos 1 2.00
    Hlavackova - Vekic 1 1.85

Ulog 1000
    Dobitak 6700

Onda, navescu samo koga sam igrao da pobedi...mrzi me da pisem nesto...

Belluci
    Seppi
    Chardy
    Kuznetsova
    Petrova
    Safarova
    Jovanovski
    Stephens
    Arvidsson
    Oklahoma

Ulog 1000
    Dobitak 12000

i treci, za 100, la bomba

Suarez - Erani 1 5.50
    King - Kirilenko 1 3.00
    Monfis - Dolgopolov 1 2.00
    Robredo - Levajn 2 1.85
    Bejker - Rosol 1 3.10

Ulog 100
    Dobitak 20000

to je to...

15. jesam, napisao sam i izbrisao da se ne brukam, jer sam mislio da ce 200 preci kako su krenuli :D

16. Ma nemoj se brukati sto brises, a za promasaje nema veze :D

kad budes igrao keca na kvotu 1.3 a gost pobedi 1:7, tad imas razlog da brises. I to nakon analiziranja utakmice.

17. sevaste, odakle ti minus? ne bih da kenjam sad posle tekme, al to je bio plus dana...jebote...video si tekmu u skoplju kolko poena bilo...

18. ma neke retardirane statistike sam gledao i racunao da ce da ih potopi radnicki, al jbg...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.