какав сам тикет им'о, само да вам кажем!
2-3 на манчестер
2 на сити
х на депортиво
х-1 лацио
мање поена звезда и
јувентус 2. јеботебог, на 50 динара 13 'иљада. еј! и не да ми се.
но, ако се прави неки вукајлијашки тикет, кеца на звезду у баскету, о'ма да кажем.
а сад видим неко псује монако, псујем и ја, им'о везано из икса у кеца то и хендикеп 2 на раднички баскет. таман кад улете оно 1:1 реко' добро, макар сома сам добар, оно кара. јебемукурац.
п.с. како је салетов паре усрано уз'о паре, брука. на апоел у 112.-ом, на гранаду у 93.-ем.
Real - Valensija G1+ (obzirom daj e Real u kurcu, a Valensija u formi, kontam da će im metnuti makar 1, kvota na Valensiju jebenih 9, tako da vredi možda opikati i X2)
WBA - QPR 1 (kontam da bi WBA trebao da pobedi kući obzirom na formu na domaćem terenu, i obzirom da igra sa poslednje plasiranom ekipom koja je u totalnom kurcu)
Metnem za 500 pa šta bude.
Ako neko ima još nešto u šta je ubedjen, bacite, da bacimo konsiderejšn.
O jebem ti šugavi NBA, na kurčinu ga metnem baš! Sve mi od tenisa prođe, a KUNEM VAM SE ŽIVOTOM, jebeno sam znao da će Petrova da fejluje jer se sećam da je i prošle godine isto tako nešto fejlovala, 1. ili 2. kolo, ali nisam imao muda da odigram.
Bio hendikep na Spaniju 28. Ja kao, ma gde je moguce da prebace taj hendikep, nije to basket, ali sam se razuverio cim sam pogledao rezultat prosle utakmice 43-13
postoji li neki nacin da na ovom mozzartovom sajtu ili negde drugde proverim koje su granice za poene i kvote na pobednike bile u nekim ranijim mecevima, tipa pocetkom januara
ovo govorim za evrokup npr, jer na mozzartovom sajtu nema toga pod onim mozzart kvote - pdf
Ko moze da skokne do kladze:
Hrvatska - Madjarska -1.5 1
Jaki su Hrvati, dobijaju 99%, a ne verujem da ce zapasti bas samo jedna razlika. Dobri su i Madjari, ali ustase su bas jaki u rukometu, stizu do polufinala sto posto.
kurac, gledao si i tabelu...solidni su makedonci....
EDIT: st aradi ova petrova 4-0 gubi majke joj ga nabijem, 12. nosioc a ova nije ni nosioc....obrci to jebo te gorbacov u dupe prodano
Jaoooooooo Džankozo, kako si me sad iscimao da sam i ja nju igrao, idukurac! :D
какав сам тикет им'о, само да вам кажем!
2-3 на манчестер
2 на сити
х на депортиво
х-1 лацио
мање поена звезда и
јувентус 2. јеботебог, на 50 динара 13 'иљада. еј! и не да ми се.
но, ако се прави неки вукајлијашки тикет, кеца на звезду у баскету, о'ма да кажем.
а сад видим неко псује монако, псујем и ја, им'о везано из икса у кеца то и хендикеп 2 на раднички баскет. таман кад улете оно 1:1 реко' добро, макар сома сам добар, оно кара. јебемукурац.
п.с. како је салетов паре усрано уз'о паре, брука. на апоел у 112.-ом, на гранаду у 93.-ем.
Cuti taman za akumulator :)
2 me oborise na prvom...na drugom me obori jebena hlavackova ne da je pukla nego...a na trecem oblanda, al sam ubo suarez 5.50 kvotu :D lolo...steta
Ja danas pikam:
Real - Valensija G1+ (obzirom daj e Real u kurcu, a Valensija u formi, kontam da će im metnuti makar 1, kvota na Valensiju jebenih 9, tako da vredi možda opikati i X2)
WBA - QPR 1 (kontam da bi WBA trebao da pobedi kući obzirom na formu na domaćem terenu, i obzirom da igra sa poslednje plasiranom ekipom koja je u totalnom kurcu)
Metnem za 500 pa šta bude.
Ako neko ima još nešto u šta je ubedjen, bacite, da bacimo konsiderejšn.
Chaveze, Wba ti je kup.
EDIT: koja namestaljka http://img171.imageshack.us/img171/6853/20130114201834.jpg
Ја сам одигро један више експериментални и рекреативни:
Блекпул - Фулам Тим2 пп 1+ (1.98)
Лејтон - Хал Тим 2 пп 1+ (1.97)
Сандерленд - Болтон Тим 2 пп 1+ (3.00)
и појачо са Интером 1 (1.50) јер сам имао само деведес динара у џепу.
O jebem ti šugavi NBA, na kurčinu ga metnem baš! Sve mi od tenisa prođe, a KUNEM VAM SE ŽIVOTOM, jebeno sam znao da će Petrova da fejluje jer se sećam da je i prošle godine isto tako nešto fejlovala, 1. ili 2. kolo, ali nisam imao muda da odigram.
bvdlga, ima li nekih predloga za golove danas?
@Премеадхуаха у којој клаџи има то да се игра ?
У Моцарту
Вид' стварно. Како ми промаче то
Први пут одиграх тенис, од фудбала сам диг'о руке :)
ja sastavio jednu glistu, 8,9 tekmi.. ima i fuce i rukometa i tenisa.
na 50 kinti, 20000.. necu ni da kacim.. a nemam kod, iz balkanbeta je
Ко ли доведе ов Аустралијанце на Светско првенство, играју ко параплегичари јеботе.
Bio hendikep na Spaniju 28. Ja kao, ma gde je moguce da prebace taj hendikep, nije to basket, ali sam se razuverio cim sam pogledao rezultat prosle utakmice 43-13
postoji li neki nacin da na ovom mozzartovom sajtu ili negde drugde proverim koje su granice za poene i kvote na pobednike bile u nekim ranijim mecevima, tipa pocetkom januara
ovo govorim za evrokup npr, jer na mozzartovom sajtu nema toga pod onim mozzart kvote - pdf
Ko moze da skokne do kladze:
Hrvatska - Madjarska -1.5 1
Jaki su Hrvati, dobijaju 99%, a ne verujem da ce zapasti bas samo jedna razlika. Dobri su i Madjari, ali ustase su bas jaki u rukometu, stizu do polufinala sto posto.